Mest populære tv -shows gennem årene

instagram viewer

Texaco Star Theatre blev et af de første succesrige tv-shows nogensinde, efter at det skiftede fra radio til fjernsyn i 1948. Showet, der tog nummer 1 i 1950, fik endda værten Milton Berle tilnavnet "Mr. Television."

Oprindeligt talent showcase Arthur Godfreys talentspejdere var et radioprogram, men det tog den lille skærm i 1948. CBS talent showcase blev det højest bedømte tv -show i sæsonen 1951.

Et af de allerførste hit politiudstillinger, Dragnet fulgte historien om Los Angeles politidetektiv sergent Joe Friday i otte sæsoner.

Jackie Gleason overtog som vært for DuMont -sorten Cavalcade of Stars i 1950 og blev mødt med stor succes. I 1952 fik showet en titel Jackie Gleason Show og flyttede til CBS, hvor det fortsatte med at klare sig godt.

Arrangeret af skuespilleren Hal March, populært spilshow Spørgsmålet om $ 64.000 blev godt modtaget efter premieren i 1955.

Efter premieren i 1948, Ed Sullivan Show fortsatte med at blive et vildt populært sortshow. Den tidligere avisspaltist Ed Sullivan var vært for flere nu-ikoniske kunstneres tv-debut og mange berømte musikers forestillinger, herunder Elvis Presley.

insta stories

I løbet af sine otte sæsoner, Vogntog fortalte historien om en gruppe nybyggere, der rejste fra Missouri til Californien. Det vestlige show forblev bemærkelsesværdigt populært hele vejen gennem 1962.

Få pistol til at rejse, CBS populære vestlige show med Richard Boone i hovedrollen, blev sendt seks sæsoner fra 1957 til 1963.

Sheriff Andy og hans stedfortræder, Barney, tog nr. 1 med deres sjove løjer på den populære sitcom fra 1960'erne, Andy Griffith Show.

ITVs spionprogram The Avengers havde premiere i 1961 i Storbritannien, hvor det blev et øjeblikkeligt hit. Fem år senere blæste det også op i staterne.

Den elskelige Clampett overtog det flotte Beverly Hills -kvarter efter at have slået rig i deres hjemby i Midtvesten i CBS populære sitcom fra 1960'erne, Beverly Hillbillies.

Hvornår General Hospital havde premiere i 1963, den blev mødt med stor succes. Men tror du, at skaberne nogensinde kunne have gættet, at showet ville komme ind i sin 54. sæson i 2016?

I ABC'er Forhekset, en heks gifter sig kun med et menneske og gør sit bedste for at påtage sig rollen som en forstads husmor, på trods af hendes families misbilligelse. Det var en opskrift på 1960'ernes tv -succes.

NBCs sæbeopera Days of Our Lives første premiere i 1965, og det går stadig stærkt i dag: Et halvt århundrede senere sender sæben sin 51. sæson.

Star Trek populært science-fiction-tv med premieren i 1966. Showet fulgte U.S.S. Enterprise stjerneskib og dets besætning, inden det til sidst blev kendt som Star Trek: The Original Series, da senere afdrag i franchisen blev frigivet.

Komikeren Carol Burnetts skitsekomedieshow fra 1967, Carol Burnett Show, havde premiere på CBS i 1967. I 2013, TV Guide udnævnte showet til et af de bedste nogensinde.

Det unikke detektivshow Columbo lad seerne se en kriminel begå en forbrydelse, før de så detektiven løse det, hvilket sandsynligvis var grunden til, at showet var så populært i sin tid på NBC og ABC.

Dette populære show havde premiere på NBC i 1974, men Lille hus på prærien (som er baseret på Laura Ingalls Wilder -bogserien) foregår i 1870'erne og 1880'ernes Minnesota.

Vi blev først forelsket i sen-sketch sketch comedy show Saturday Night Live da den havde premiere på NBC i 1975. Den originale rollebesætning omfattede nu husstandsnavne, såsom Chevy Chase, Dan Akroyd og John Belushi.

I sin mest ikoniske rolle indgik Farrah Fawcett et samarbejde med Kate Jackson og Jaclyn Smith for at løse sager i Charlies engle, ABC -dramaserien, der havde premiere i 1976.

California motorcykel politibetjente var hovedpersonerne i CHiP'er, en populær betjentserieserie fra 1970'erne på NBC.

Baseret på Stephen King -romanen med samme titel, Salems parti var en vildt populær AMC -miniserie, der havde premiere i 1979.