Hvordan planter, der er svære at dyrke

instagram viewer

Hvis det ikke er i skarpt, direkte lys, vil bladene på denne plante fremstå solide i stedet for at fremvise de mønstre, de er kendt for (bummer). Men hvis de får også meget lys, vil bladene falme. Det er en omskiftelig plante mildest talt og er lige så frustrerende når det kommer til vanding, temperatur, you name it.

Ligesom en dame hader at svede, hader denne smukke plante virkelig varme (meget). Ideelt set bør azaleaer ikke have en temperatur over 65 grader Fahrenheit - nogensinde.

Denne fyr er kendt som en drivhus plante med god grund: Det er superfølsomt over for kulde og temperatursvingninger og vokser bedst under varme, fugtige, lyse forhold - så det kan være en udfordring at finde det bedste sted til det i dit hjem.

Hvis dette troværdig urt bliver ved med at dø, før du får en chance for at lave din hjemmelavede caprese salat, det kan være på grund af placeringen. Disse planter har brug for mindst seks timers direkte sol hver dag (ja, selvom det er overskyet udenfor).

Denne grønne plante (der ligner et enormt elefants øre, deraf navnet) kræver

insta stories
konstant vanding fra forår til efterår. Ovenfor bruges et væge -vandingssystem (fordi det er seriøst så tørstigt).

Fugtighed er alt for denne tropiske plante og bør være på 50 procent eller mere så meget som muligt. Åh, og den har brug for 12 timers direkte sollys, så denne plante er bestemt ikke for nogen, der bor i Seattle.

Da dette er en skovplante, de skrøbelige blade er intolerante over for direkte lys og dør, hvis de udsættes for for meget sol. Og jo mere sol den får, jo mere vand har den brug for (hvilket betyder at du skal se den nøje).

Disse farverige planter har brug for højere luftfugtighed end gennemsnittet. Det er også bedst egnet til terrarieliv, men at leve på badeværelset bliver nødt til at gøre, hvis du dyrker det derhjemme. Men det største besvær af alt er, at du skal tåge bladene dagligt.