Denne oppustelige baggård vandpark er tilgængelig på Amazon Prime

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Amazon

Shark Bounce Oppustelig vandrutschebane

ACTION AIRamazon.com

$399.99

KØB NU

Sommer kan være langsomt men sikkert ved at være slut, men det betyder ikke, at vi ikke kan nyde de sidste par varme dage i alles yndlingssæson. Arbejdsdag weekenden nærmer sig, og der er kun en måde at fejre det på: med en grill i baghaven, nogle sjov i solenog et enormt oppusteligt vandland med haj-tema.

Lyder det for godt til at være sandt? Tænk igen - Amazon sælger det perfekte oppustelige bounce -hus i baghaven og det er berettiget til Prime (også kendt som superhurtig forsendelse), hvilket betyder, at du får det lige i tide til at fejre slutningen af ​​sommeren. Action Air haj bounce house leveres komplet med en vandrutsjebane, sprøjtepistol, mini pool og sjov klatrevæg, der vil underholde dine gæster i alle aldre.

"Min femårige elsker denne ting!" En Amazon anmeldelse

insta stories
læser. "Jeg kunne ikke tro, at min mand købte det til hende, men ærligt talt har det været et godt køb. Hun spiller i timevis, selv når det virker alt for koldt. Det puster hurtigt op, tømmes også meget hurtigt. "

Det oppustelige vandland i baghaven omfatter den enorme udsmider, luftblæser, vandrør, reparationsplaster, græsplæner og en bærbar taske. Den bedste del? Opsætningen og nedbrydningen tager begge bare tre minutter at fuldføre, hvilket betyder mere tid til din slutning af sommeren sjov. Den falder let sammen og passer i en kompakt bærepose, hvilket betyder, at du kan tage din oppustelige fest med næsten overalt.

Denne bouncer er godkendt med et børneproduktcertifikat og har opfyldt CPSC -test.

Lie-On Mermaid

Lie-On Mermaid

SunnyLifesunnylife.com

$50.00

KØB NU
Pizza Lounger

Pizza Lounger

Svømningswimoutlet.com

$45.23

KØB NU
Ferskenflåd

Ferskenflåd

SunnyLife sunnylife.com

$50.00

KØB NU
Glow Float

Glow Float

Frontgatefrontgate.com

$122.55

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.