Landmann Garden Series Savannah Fire Pit på udsalg 50 procent rabat på Walmart

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Landmann Garden Series Savannah Fire Pit

walmart.com

$166.54

KØB NU

Din sommer fortjener en opgradering, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end kølige sommer (og varme forår!) Nætter udenfor omkring en bål med venner, ristning af skumfiduser og indhente. Takket være en stor rabat hos Walmart lige nu kan du spare stort på en stilfuld bålplads til din baghave - perfekt til netop det.

Landmann Garden Series Savannah Fire Pit er i øjeblikket markeret til $ 82,50, mens den oprindelige pris, der er angivet hos Walmart, er $ 799,95. (Ildstedet sælges i øjeblikket til $ 159,99 på Landmanns websted.) Men bortset fra at det er en god ting, er det også et kunde-yndlingsprodukt. Med 37 anmeldelser af Walmart og en næsten perfekt bedømmelse ved du, at det er et godt fund. Flere korrekturlæsere bemærker, at det er let at samle, robust og selvfølgelig varmt og hyggeligt - alt hvad du vil have i en baggård bålplads.

insta stories

Ildstedet, der måler 23,5 tommer, har en brandskål i stål med dekorative udskæringer, et håndtag til sikkerhedsring for nem transport (den vejer kun 27,5 pund, så du kan helt flytte den, hvis du vil), og en gnistskærm og poker. Det er uklart, hvor længe denne rabat vil vare, så gå til Walmart udnyt det, mens du kan.

Følg House Beautiful den Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.