Caitlin Wilson opretter en miniatureversion af hendes hjem i Dallas

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Ind i alle ting små og smukke? Hus Smukt gav 11 designere det samme viktorianske dukkehus og $ 500 for at dekorere det, som de ville. En hel masse skør lim, DIY-ed accenter og miniaturetilbehør senere præsenterer vi Dollhouse Beautiful. Stil ind hver tirsdag klokken 12 til et nyt afsnit og for at se, hvordan hver designer skabte deres miniaturemesterværk.

Du vil blive tilgivet for at tro, at interiøret ovenfor er et værelse fra designer Caitlin Wilsons hjem i Dallas. Faktisk er det fra meget mindre projekt — 1/12 størrelsen, for at være præcis. For at oprette et dukkehus til vores Dollhouse Beautiful -serie brugte Wilson sit eget hjem - med alle sine genkendelige lyse pastelfarver - og sin egen møbelsamling som inspiration. "Jeg elsker blå-hvidt, så selvfølgelig var jeg nødt til at bruge det til mit dukkehus," forklarer designeren af ​​sit farvevalg.

"Dette dukkehus er modelleret efter mit eget hjem."

Beslutningen gjorde det let for Wilson at skaffe tapet og tæpper, hvilket hun gjorde fra sin egen eponymous linje, krymper hendes designs til miniatureskala (og udskriver tapet på klæbende papir for let installation). "Det ligner virkelig et af mine projekter," undrer designeren.

Udvendigt gik Wilson en smule mere modig end hun ville på et hjem i naturlig størrelse og gjorde det lyserødt. "Jeg forestiller mig dette i en lille piges værelse, og jeg tror, ​​hun ville have det lige ved siden af ​​hendes seng, så jeg ville have, at det var en smuk farve," siger designeren.


Køkken

DMHBX

Don Penny

I køkkenet fik Wilson en assistance fra en meget talentfuld maker, hun fandt på Instagram: Ella, en kreativ 13-årig iværksætter som har lavet en forretning med at lave miniatureværelser og møbler i rum, som hun laver ved hjælp af en kombination af 3D-printede stykker og håndlavede finish. "Så snart jeg så Ellas arbejde, vidste jeg, at jeg ville have det i mit dukkehus," siger Wilson. Hun delte fotos af rummet Ella skabte en nedskaleret version-komplet med vævet skammel, en ø med "marmor" og den irisfarvede Blue Star-serie.

Køb Ella's Dollhouse Miniaturer

Navy Bistro skammel til dukkehus

Navy Bistro skammel til dukkehus

LifeInADollhouseetsy.com

$16.58

KØB NU
Miniature jute tæpper

Miniature jute tæpper

LifeInADollhouseetsy.com

$7.00

KØB NU
Brugerdefineret 3 '' dukkehus rækkevidde

Brugerdefineret 3 '' dukkehus rækkevidde

LifeInADollhouseetsy.com

$80.00

KØB NU
Miniature potteplante

Miniature potteplante

LifeInADollhouseetsy.com

$4.50

KØB NU

Badeværelse

DMHBX

Don Penny

"Hvor er disse små citrontræer søde," hviler Wilson. "Jeg var nødt til at have dem." Hun arrangerede de to træer (også hentet fra Ellas butik, Livet i et dukkehus), på badeværelset, hvor hun installerede et tapet fra sin egen kollektion og dækkede gulvet i lilliputiske metrofliser.


Stue

DMHBX

Don Penny

På stuen sætter Wilsons Highland Floral tapet scenen for et smukt, klassisk interiør. Små kurvestole, messing sconces og stribede nuancer sætter a Grandmillennial-godkendt tone. Designeren toppede den med miniaturedetaljer, som en lille vase blomster og en stak teeny sofabordbøger, som Wilsons datter hjalp hende med at skabe af pap.


Soveværelse

DMHBX

Don Penny

Soveværelset får et sødt strejf af pink fra Wilsons Mayfair -tapet, selvom midtpunktet skal være himmelsengen - komplet med et overdimensioneret monogram.


Børns soveværelse

DMHBX

Don penny

Ovenpå skabte Wilson et børneværelse med to enkeltsenge - og den sødeste læsehjørne, du nogensinde har set. Her kom en improvisation på installationsdagen i spil: Da sofaen, Wilson valgte, ikke ville passe i loftsrummet, tog Wilson den fra hinanden og skabte vinduespladsen i stedet og flankerede den med sconces. "Jeg tror, ​​det kan være min yndlingsdel af huset," siger hun.

Køb Caitlin Wilsons dukkehus

Mayfair Tapet i Thistle

Mayfair Tapet i Thistle

tapetcaitlinwilson.com

$185.00

KØB NU
Kammusling Trim Pude i Navy

Kammusling Trim Pude i Navy

caitlinwilson.com

$70.00

KØB NU
Highland blomster tapet

Highland blomster tapet

caitlinwilson.com

$185.00

KØB NU
Simone Rug i Indigo

Simone Rug i Indigo

caitlinwilson.com

$225.00

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.