12 blomsterarrangementer, der får dig til at føle dig som en professionel

Hvis du transporterer et bundt blomster en lang afstand, er den nemmeste måde at få dem til at se piget ud, at vande dem undervejs. Her vil et fugtigt køkkenrulle indpakket i plastfolie og gemt inde i brun papirindpakning holde dem sunde.

Få selvstudiet fra Say Yes »

Hvis skålens munding, du vil placere dine kræfter i, er ret bred, skal du bruge lidt klart tape til at oprette et gitter. På denne måde kan enkelte blomster stå høje i midten i stedet for at synke ned i siderne.

Få selvstudiet på The Sweetest Occasion »

Intet er værre end pinlige roser-men du kan bruge dette tretrins-trick til at give dem lidt liv. Fjern bare de beskadigede kronblade, brug din tommelfinger til at folde de resterende kronblade ud, og anbring dem forsigtigt i en fyldigere form.

Få selvstudiet på Home Stories A til Z »

Advarsel: Denne godbid er ikke spiselig - men den er virkelig sjovt at se på, ikke? Næste gang du bliver inviteret til en fest, der ikke anmoder om gaver, skal du medbringe denne bedøvelse. To blokke skum skåret i en cirkel fungerer som bunden, og muntre blomster er "isningen" på toppen.

Få selvstudiet på Celebrate & Decorate »

Skær stilken af ​​dine blomster, så der kun er 2 tommer stilk tilbage, og stikk derefter stykkerne i et frigolit -center for at skabe en blomsterbold med rigtige blomster. Du får brug for flere blomster, end du tror, ​​så bestil.

Få selvstudiet hos A Pare & A Spare »

Her bliver en faux pæon og hortensia krans fra IKEA fastgjort til kanten af ​​en vase, mens kyllingetråd på skålens åbning giver plads til friske blomster. Dette får et midtpunkt med kun en håndfuld friske blomster til at se ud som om det flyder over.

Få selvstudiet hos Claire Brody Designs »

Da disse blomster har halve stilke, kan luftbobler i vandet faktisk blokere vandet for at komme til blomstring. Hvis du bemærker, at dine blomster hænger, skal du stikke et hul i stilken lige under hovedet med en nål eller sikkerhedsnål. Dette vil tillade luftbobler at slippe ud, og dine tulipaner kan friske op.

Få selvstudiet på What's Ur Home Story »