20 bedste udendørs gyngestole 2021

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du aldrig har brugt en varm, solrig lørdag i en gyngestol din veranda med en kold drink og en god bog, så skal du komme på det ASAP. Hvis du er så heldig at have en udendørs rum, det være sig en lille altan eller en fuld baggård, en gyngestol kan virkelig give dig den afslappede stemning, du fortjener hele sommeren.

Og det er ligegyldigt, om din stil skæver mere sjovt og moderne eller klassisk og traditionelt, fordi der er så mange gyngestolstile derude at vælge imellem - og en til stort set hvert budget, også. Nu mangler du bare at vælge din yndlings udendørs rocker og finde det perfekte sted til det, det være sig en terrasse eller en veranda.

1Sunview Teak Brown træ udendørs gyngestol

Adelshushomedepot.com

$215.90

KØB NU

Den tilbagelænede fodstøtte fastgjort til denne gyngestol i træ gør det umuligt ikke at sparke tilbage og slappe af.

insta stories

2 Palmaro Tan Wicker gyngestol

Levende accenteracehardware.com

$179.99

KØB NU

Denne wicker gyngestol er et kendetegn på den klassiske country-chic stil. Det eneste, der mangler, er et højt glas limonade.

3Antik grå Reis gyngestol

Bay Isle Homewayfair.com

$283.99

KØB NU

Hvis den ikoniske Thonet gyngestol er lige ude af dit budget, kan du overveje at hæve din terrasseindretning med denne meget mere overkommelige kurvstol med en lignende spiralformet side.

4Medan gyngestol

Artikelarticle.com

$429.00

KØB NU

Det kan ligne bøjet træ, men denne vippe er lavet med en aluminiumsramme, der er modstandsdygtig over for både hav og chloreret vand.

5Voido gyngestol

Magisfarfetch.com

$723.00

KØB NU

Denne abstrakt formede rocker perfekt til minimalistiske terrasser er definitionen på et statement -stykke - og det er behageligt at starte op.

6Patio gyngestol

overstock.com

$113.49

KØB NU

Denne stol har en polstret ryg og rustfast stålstel, hvilket gør den til et godt stykke, hvis du leder efter komfort og holdbarhed.

7Shifflett gyngestol med hynder

Ivy Bronxwayfair.com

$265.99

KØB NU

Den minimalistiske gyngestols subtile kontrast gør underværker i nutidige rum. Bonus: Puden er fugtig, plettet og UV-resistent.

8Brun Diboll udendørs Chevron gyngestol

Bølgebryderwayfair.com

$159.99

KØB NU

Denne tropisk inspirerede gyngestol er lavet af akacietræ og har chevron-design på bagsiden og bunden for et ekstra strejf af stil.

9Camdenton gyngestol med hynder

Greyleighwayfair.com

$156.99

KØB NU

En moderne gyngestol i træ med en blød hynde giver dig lyst til at tilbringe hele dagen på din terrasse, selvom det er grumset.

10Gubbön indendørs/udendørs gyngestol

ikea.com

$89.00

KØB NU

Denne gyngestol i plast, der ser rattan ud, er designet til at passe til din indretning udendørs og med den seje, moderne silhuet.

11Catalina Rocker

William Waldron

serenaandlily.com

$698.00

KØB NU

Disse smukke kurvestole med kurv har et køligt skulpturelt design og fås i to farver: drivved og havengrå.

12Jarrard Gyngestol i massivt akacietræ

Tre indlægwayfair.com

$156.99

KØB NU

Hold det enkelt og stilfuldt med denne gyngestol i træ, lavet af massivt akacietræ med en naturlig kornfinish.

13Grey Wicker og Eucalyptus Outdoor Rocker

Udendørs interiørhomedepot.com

$199.00

KØB NU

Den kontrasterende flet på denne gyngestol i træ lever op til et ellers rustikt design.

14Grant Park Outdoor Adirondack gyngestol

Polywoodhomedepot.com

$289.00

KØB NU

Denne hvide Adirondack rocker vil se godt ud på næsten enhver terrasse - plus, den er lavet af Polywood tømmer, som er designet til at klare hårde klimaer.

15Ixtapa gyngestol

Mexaonekingslane.com

$598.00

KØB NU

Lad ikke denne rocker stå ude i dårligt vejr, men hvis du har et overdækket udendørs rum, er det den perfekte måde at komme med en moderne stil.

16Montego udendørs gyngestol

arhaus.com

$849.00

KØB NU

Denne luksuriøse udendørs rocker handler om rene linjer og behagelige puder - som i øvrigt kan betrækkes med 76 forskellige stofmuligheder.

17All-Weather-svævefly

llbean.com

$599.00

KØB NU

Denne udendørs svævefly har plads til to personer ad gangen og er perfekt til en romantisk aften og ser solnedgangen fra verandaen.

18Racer Rocker

2Moderne

2modern.com

$505.75

KØB NU

Designet af Eric Pfeiffer med Loll Designs, er denne racerbilinspirerede rocker lav og bred. Den er fuldstændig lavet af genbrugsplast og fås i forskellige farver.

19Masaya & Co gyngestol

Perigold

perigold.com

$1,025.00

KØB NU

Tilføj et moderne præg fra midten af ​​århundredet til din stue, planteskole eller veranda med denne gyngestol, der er helt håndlavet af bæredygtigt tropisk hårdttræ.

20Klik på udendørs gyngestol

Dansk designbutik

danishdesignstore.com

$568.00

KØB NU

Denne gyngestol har en lang torso for maksimal komfort, når den ligger i den. Bonus: Den findes i en række farver fra sort til olivengrøn til flerfarvet.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.
Jada JacksonRedaktionel stipendiatJada Jackson er freelance multimediejournalist fra Chicago og kandidat fra Columbia College Chicago.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.