Cheez-It har en online merchandise-butik-Cheez-It Clothing Line

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Min yndlings snack i nok hele verden er Cheez-Its. De er perfekte i mine øjne. Kiksene er toasty og firkantede, osteagtige og nostalgiske, klassiske og moderne på samme tid. Så da jeg hørte, at snackmærket lancerer en online butik med nogle Cheez-It-tema merch, var jeg helt over det.

Det hedder CheezItHQ.com, og det er mærkets første online-butik nogensinde med alle former for osteagtige varer til salg. På snacks-du-kan-have-enden har de strømper med et subtilt Cheez-It argyle-inspireret mønster, en hue, en fanny-pakke (!!!), en koozie, et vinhylster og tumbler, et forklæde, et fleecetæppe og en hættetrøje, alt pyntet i orange og rød osteagtig godhed.

Men det, der virkelig fangede min opmærksomhed, var Cheez-It Super toasty bundt. For $ 139,99 kan du få strømperne og tæppet med en onesie! Det er den perfekte måde at gumle din osteagtige snack i behageligt og varmt tøj.

insta stories

Eksklusivt til webstedet er en limited edition Cheez-It Extra Toasty Superfan 4-Pack. Den kommer med den originale ekstra ristede smag, en cheddar jack -smag, en ekstra osteagtig smag og en ekstra krydret smag.

Cheez-It er ikke det første snackmærke, der dykker ned i merch-verdenen. Frito-Lay lancerede sin serie af bærbare snacks i november. En samling af onesies, strømper, trøjer, tørklæder og vinterhuer blev lavet til mærkerne Doritos, Cheetos og Smartfood til ferien. Vi kan kun håbe, at flere snackmærker følger trop, så vi kan bære en onesie, når som helst vi får et tilfælde af midnatsmunchies.

Fra:Delish os

Felicia LaLomiaMad- og kulturredaktørFelicia LaLomia er Food & Culture Editor for Delish.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.