De bedste vingårde i USA

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Du ved, hvad de siger: Når du er i tvivl, skal du gå til a vingård. De siger det, ikke? Fordi de burde. Sagen er, at vingårde aldrig er en dårlig idé - solskinsdage, regnvejrsdage, sommerdage, vinterdage, ferie dage, ophold dage, you name it, der er aldrig en dårlig tid til at have det godt.

Det gælder uanset hvilken stat i USA du er i, andre vinkendere. Yelp hjalp os med at sammensætte de 51 - ja, selvfølgelig inkluderede vi DC - bedste vingårde i USA. For at gøre dette kiggede anmeldelseswebstedet på stjerneklassificeringen og antallet af anmeldelser for virksomheder, der er opført i kategorien "vingårde". Nogle af disse er bare for gode til at være sande.

1Alabama: Cat-n-Bird Winery

Alabama vingård

Yelp/Cat-n-Bird Winery

"Dette var mit første besøg i vingården, men det vil helt sikkert ikke være mit sidste. Atmosfæren er afslappet og afslappet. Udsigten er over træer og en ladegård, meget smuk i efteråret med udendørs siddepladser. Indendørs er der masser af siddepladser i baren og borde bagpå. " - Nikki

insta stories

BESØG

11661 Old Highway 280
Chelsea, AL 35043

2Alaska: Bear Creek Winery & Lodging

Alaska vingård

Yelp/Hiroyuki O.

"En vingård i Alaska... whhhaatt! Dette sted er super fedt. Kom her på vores sidste tur til Homer, og det var bestemt på listen over steder at gå tilbage til på denne rejse. " - Michelle G.

BESØG

60203 Bear Creek Drive
Homer, AK 99603

3Arizona: Arizona Stronghold Tasting Room

Arizona vingård

Yelp/Breanna T.

"Store vine, fantastisk personale, god stemning, god mad og alt meget rimeligt prissat. Havde en stor smagning på lørdag eftermiddag (generøse pours); tilbage på søndag for lækre spyd. " - Claudio I.

BESØG

1023 N. Hovedgade
Cottonwood, AZ 86326

4Arkansas: Railway Winery & Vineyards

Arkansas vingård

Yelp/Tuan H.

"Vi elskede denne maleriske lille vingård. Ejerne var vidende og venlige. Vi nød en gratis smagning & blev & delte en flaske på stedet. Købte flere flasker med hjem. Et must -visit. " - Christine L.

BESØG

4937 Motorvej 187
Eureka Springs, AR 72631

5Californien: Vincent Arroyo Winery

California Winery

Yelp/Sheila D.

"HELT den bedste vin, jeg nogensinde har haft i mit liv!... Hvis du er i Calistoga, skal du bestille en tid. Gå og se dem. Tak mig senere!! " - Poupie B.

BESØG

2361 Greenwood Avenue
Calistoga, CA 94515

6Colorado: Hermosa Vineyards

Colorado Winery

Yelp/Patrick F.

"Uden mangel på vinmarker og vingårde i området må jeg elske et sted på et episk niveau at gå mere end én gang under vores udflugter til Palisade. Hermosa er en af ​​disse vingårde. Jeg kunne sagtens komme her hver dag (ikke bare på ferie, bogstaveligt talt hver dag). " - Sarah M.

BESØG

3269 3/4 C Vej
Palisade, Colorado 81526

7Connecticut: Taylor Brooke Winery

Connecticut vingård

Yelp/Joanne J.

"Sikke et særligt sted. Gjorde en fuldsmagning (15 ?!) til en super-rimelig pris, overvejet listen med et glas eller tre mere og byggede et sagskøb. Det første for mig. " - Jonathan M.

BESØG

848 Rute 171
Woodstock, CT 06281

8Washington, DC: District Winery

Washington DC Winery

Yelp/District Winery

"Smuk plads, smuk beliggenhed og lækker mad!" - Rachael P.

BESØG

385 Water Street SE
Washington, DC 20003

9Delaware: Salted Vines Vineyard & Winery

Delaware Winery

Yelp/Salted Vines Vineyard & Winery

"Fantastisk fantastisk vin med nok udvalg til at behage enhver gane... Personalet er utroligt venligt og var den bedste del af oplevelsen. Vinslushes er fantastiske, atmosfæren er smuk. Absolut et must -do. " - Abigail R.

BESØG

32512 Blackwater Road
Frankford, DE 19945

10Florida: Aspirations Winery

Florida Winery

Yelp/Aspirations Winery

"Sikke et fund! Vi savner Virginia's vingårde efter at have flyttet til Florida fra DC -området, og denne lille perle var et kærkomment fund! Fænomenal vin og malerisk atmosfære. Lad dig ikke narre af placeringen- den er gemt væk på et meget beskedent sted. Men i det øjeblik du går ind af døren, vil du være glad for, at du kom! " - Bare M.

BESØG

22041 US Highway 19 N
Clearwater, FL 33765

11Georgien: The Cottage Vineyard & Winery

Georgia Winery

Yelp/Jim P.

"Det, der virkelig får The Cottage til at skille sig ud fra andre vingårde i Nord -Georgia, er den betagende udsigt, den byder på... Smagsrummet er omgivet af bjerge og ser ned på et par små huse og marker i det fjerne. " - Laura N.

BESØG

5050 Highway 129 N
Cleveland, GA 30528

12Hawaii: Volcano Winery

Hawaii vingård

Yelp/Adele A.

"Jeg er ikke sikker på, hvad de putter i den vulkanske jord, men det giver bestemt god vin. Denne vingård ligger fem minutter fra indgangen til Volcano National Park og er et godt sted at stoppe, hvis du har brug for en pause fra vandreture og lava og hvad ikke mere. " - Audrey S.

BESØG

35 Pii Mauna Drive
Vulkan, HI 96785

13Idaho: Parma Ridge Winery

Idaho Winery

Yelp/Bob & Renee W.

"Vingården sidder på toppen af ​​en bakke og er let at finde og masser af parkering. Vi nød vores middag. Vi havde bøf og laks måltider, der blev kogt til perfektion. Vinvalgene var mange. Wow! " - Bobby B.

BESØG

24509 Rudd Road
Parma, ID 83660

14Illinois: August Hill Winery Tasting Room

Illinois vingård

Yelp/August Hill Winery Tasting Room

"August Hill Winery Tasting Room får dig til at føle, at du er i Napa. Stop ind for en vinsmagning og se kunsten. " - Jennifer R.

BESØG

106 Mill Street
Utica, IL 61373

15Indiana: Oliver Winery

Indiana Winery

Yelp/Oliver Winery

"Smuk stemning. Fremragende service. Lækker vin overalt. Rimeligt prissat. " - Chesla N.

BESØG

200 E Winery Road
Bloomington, IN 47404

16Iowa: Fireside Winery

Iowa vingård

Yelp/Jessica B.

"Fantastisk vin! Fantastisk have/terrasse. Virkelig en perle midt i Iowa. Jeg ville ønske, at vi kunne have opholdt sig længere. Jeg anbefaler dette sted. " - Bobbi S.

BESØG

1755 P Avenue
Marengo, IA 52301

17Kansas: Grace Hill Winery

Kansas vingård

Yelp/Grace Hill Winery

"Vi elsker absolut dette sted! Forelskede mig i Grace Hill første gang vi besøgte vingården! Så meget havde vi vores bryllupsreception her! Vi elsker at komme hver gang, vi er i KS! " - Anna V.

BESØG

6310 S. Grace Hill Road
Whitewater, KS 67154

18Kentucky: Talon Winery & Vineyard

Kentucky Winery

Yelp/Jess S.

"Smuk vingård. Smagsprøver er et must... Der er levende musik på forskellige tidspunkter i løbet af weekenden. " - Kacie B.

BESØG

7086 Tates Creek Road
Lexington, KY 40515

19Louisiana: Pontchartrain Vineyards

Louisiana Winery

Yelp/Christine W.

"Dette er den bedste vingård i Louisiana, helt ned. Det sydlige klima gør det svært for visse druer at vokse, så de fleste vingårde har ikke den slags førsteklasses udvalg, der tilbydes her. Ponchartrain tilbyder vine fra deres egen lokalt dyrkede frugt og importerer californiske druer for at lave alle standardfavoritterne. " - Jesse B.

BESØG

81250 Highway 1082
Bush, LA 70431

20Maine: Cellardoor Winery

Maine Winery

Yelp/Elie L.

"Hvor er dette sted sødt. Vingården er stort set en enorm lade, som de moderniserede, men beholdt alt det originale træ fra dengang. " - Diane H.

BESØG

367 Youngtown Road
Lincolnville, ME 04849

21Maryland: Crow Farm & Vineyard

Maryland Vineyard

Yelp/Crow Farm & Vineyard

"Fantastisk mad og vin. Smuk udsigt fra værelserne. Perfekt romantisk tilflugtssted eller et sted at tilbringe kvalitetstid med venner. " - Sarma R.

BESØG

12441 Vansants Corner Road
Kennedyville, MD 21645

22Massachusetts: Boston Winery

Massachusetts vingård

Yelp/Boston Winery/Binita Patel Photography

"Vinen var udsøgt, og betjeningen var lige så imponerende... Jeg kan ikke sige nok store ting om dette sted. Jeg vil stærkt anbefale dette til alle, der leder efter god vin og fantastisk service! " - Lauren F.

BESØG

26 Ericsson Street
Boston, MA 02122

23Michigan: L Mawby Winery

Michigan vingård

Yelp/Kara M.

"Alt her er funklende, og det hele er ret godt... Vinbeskrivelserne er virkelig i orden - hvis du leder efter en sprudlende vin, der minder om en blomstret hiphop -diva eller kandiseret smooth jazz, er du kommet til det rigtige sted. " - Andrea E.

BESØG

4519 S. Elm Valley Road
Suttons Bay, MI 49682

24Minnesota: North Shore Winery

Minnesota vingård

North Shore Winery

"Fantastisk sted, smuk bygning, god vin, fremragende mennesker. Virkelig nød smagningen. Godt udvalg af vine produceret på CA druer. Kommer helt sikkert tilbage. " - Drew P.

BESØG

202 Ski Hill Road
Lutsen, MN 55612

25Mississippi: Old South Winery

Mississippi vingård

Old South Winery

"Dette sted er en perle! Vinen er lækker og forfriskende! Dette er en familiedrevet og ejet virksomhed, og de er nogle af de sødeste, venligste og venligste mennesker! Jeg elsker den sydlige gæstfrihed og den søde muscadinvin! Jeg kommer helt sikkert tilbage! " - Mike H.

BESØG

65 S. Concord Avenue
Natchez, MS 39120

26Missouri: KC Wineworks

Missouri Winery

Yelp/Priyesha B.

"Mand, jeg elsker bare dette sted. Det er sådan en sød lille urban vingård, der ligger lige i krydset. " - Cassie D.

BESØG

1829 McGee Street
Kansas City, MO 64108

27Montana: Yellowstone Cellars & Winery

Montana Vineyard

Yellowstone kældre og vingård

"Vin, stemning, service - alt fremragende. Absolut værd at stoppe med at nippe til gode vine lavet med passion og omhu. " - S.D.

BESØG

1335 Feriecirkel
Billings, MT 59102

28Nebraska: Brother Sebastian's Steak House & Winery

Nebraska vingård

Yelp/Alex L.

"Mannnnnnnnnnnnn! Jeg boede i Omaha næsten hele mit liv. Jeg flyttede til østkysten for 4 år siden. Jeg kom til Omaha for at besøge og besluttede at prøve Bro Seb. Nu er jeg sur på mig selv. Dette sted er guddommeligt. Jeg er her, når jeg vender tilbage. Faktisk kan jeg vende tilbage bare for at komme her. " - Alyssa P.

BESØG

1350 S. 119th Street
Omaha, NE 68144

29Nevada: Pahrump Valley Winery

Nevada vingård

Yelp/Renee N.

"Tog køreturen ud fra Vegas for at tjekke denne vingård, det var helt værd at køre. Maden var lækker... Vinen er naturligvis fantastisk... Vil varmt anbefale dig at prøve dette sted! " - Erik J.

BESØG

3810 Winery Road
Pahrump, NV 89048

30New Hampshire: Hermit Woods Winery

New Hampshire Winery

Yelp/Hermit Woods Winery

"Min første tanke var - skal vin ikke komme fra druer? Nå, tilsyneladende, hvis det er gjort godt, kan der laves vin af alle slags frugter. Dette sted er super fedt. Fantastisk vin, kyndigt personale. Tjek det bestemt, hvis du er i Meredith. " - Marissa K.

BESØG

72 Main Street
Meredith, NH 03253

31New Jersey: Valenzano Winery

New Jersey Winery

Yelp/Laura Leigh Foto

"Sådan en wow -oplevelse! Gå her! Gå her!! Gå her! Ejendommen er smuk... Tjenesten var pletfri og imødekommende. Jeg er ikke en vinindrikker, men det var et dejligt lørdagsbesøg. " - Vinnie B.

BESØG

1090 Rute 206
Shamong, NJ 08088

32New Mexico: Gruet Winery - Santa Fe

New Mexico Winery

Yelp/Gruet Winery Santa Fe

"Jeg elskede alt ved Gruet! Rummet er smukt. Små, intime smukke møbler og finish. Personalet er så venlige og hjælpsomme... Jeg gik her et par gange under mit ophold, fordi jeg nød det så meget! " - Jessica W.

BESØG

210 Don Gaspar Avenue
Santa Fe, NM 87501

33New York: New Yorks havne

New York Winery

Yelp/Mark D.

"Sikke et dejligt sted, drevet af en dejlig mand, der fortæller en masse historier og sprøjter viden om vinfremstilling, calvadosfremstilling og spiritusfremstilling med en stor passion." - Lille G.

BESØG

815 Taber Street
Ithaca, NY 14850

34North Carolina: Noni Bacca Winery

North Carolina vingård

Yelp/Brian S.

"Nådig skænk, venligt personale og fremragende vin... Et godt sted at sparke tilbage med deres kære! " - Angie S.

BESØG

420 Eastwood Road
Wilmington, NC 28403

35North Dakota: Fluffy Fields

North Dakota Winery

Yelp/Michael M.

"Elsker dette sted! Fantastisk til afslapning til et glas vin. Atmosfæren er fantastisk! Jeg anbefaler at prøve vinsampleren, indtil du finder din favorit. Deres mad er også lækker! " - Kayla M.

BESØG

2708 21st Street E
Dickinson, ND 58601

36Ohio: CLE Urban Winery

Ohio vingård

Yelp/CLE Urban Winery

"Fantastisk stemning! Der var levende musik, vinfyldte donuts og et fantastisk personale. Det er den slags sted, jeg har ledt efter. " - Tamika L.

BESØG

2180B Lee Road
Cleveland Heights, OH 44118

37Oklahoma: Water's Edge Winery - Oklahoma City

Oklahoma Winery

Yelp/Ralph C.

"Water's Edge indtager let 1. pladsen for både indstilling og kvalitet af vin i forhold til de andre vingårde i OKC -området. Dæmpet lys, beroligende klassisk musik og moderne indretning gør dette sted til en oase for vin nipper og afslapning. " - Heather F.

BESØG

712 N. Broadway Avenue
Oklahoma City, OK 73102

38Oregon: Seven of Hearts Wine

Oregon vingård

Yelp/Sherry S.

"Sådan en fantastisk oplevelse! Du kommer til at oprette din egen flyvning (nogle med chokolade!) I et afslappet miljø med venlig service. Jeg vil helt sikkert anbefale dette sted til mine venner! " - Rachel S.

BESØG

217 W. Hovedgade
Carlton, OR 97111

39Pennsylvania: Blue Ridge Winery

Pennsylvania vingård

Yelp/Blue Ridge Winery

"Jeg havde en fantastisk oplevelse på denne vingård. Mens vi var der, havde de et band, en madvogn og en sælger, der solgte en række oste til at nyde med din vin... Efter min mening er de også den mest naturskønne og smukke placering på NEPA -vinstien, vi var på. " - Ashley M.

BESØG

239 Blue Ridge Road
Saylorsburg, PA 18353

40Rhode Island: Verde Vineyards

Rhode Island Vineyard

Yelp/Mary L.

"Jeg elsker dette lille stykke himmel i Johnston! Gemt væk på en grusvej. Ejerne er så søde og imødekommende. Vinene er så gode... De har dejlige udendørs siddepladser i skyggen eller i solen og et kyllingekup! Tag en picnic, køb en flaske eller 2... 3... læn dig tilbage og bliv dagen! " - Holly S.

BESØG

50 Hopkins Avenue
Johnston, RI 02919

41South Carolina: City Scape Winery

South Carolina Winery

Yelp/City Scape Winery

"Vi ELSKER City Scape! Deres vin er fantastisk, og hvis du aldrig har prøvet det, foreslår jeg bestemt den premium vinsmagningspakke. Du bliver ikke skuffet! " - Gabrielle R.

BESØG

589 Dunklin Bridge Road
Pelzer, SC 29669

42South Dakota: Prairie Berry Winery

South Dakota Winery

Yelp/Prairie Berry Winery

"Fremragende mad, vinvalg og atmosfære. Furbabies budt velkommen på terrassen. Nød en hurtig bid mad og flere valg af vin. Børnene nød chokoladekagen. " - Shellie S.

BESØG

23837 Highway 385
Hill City, SD 57745

43Tennessee: Tennessee hjemmelavede vine

Tennessee Winery

Yelp/Tennessee Hjemmelavede vine

"Fantastiske! Mine yndlingsvine, jeg nogensinde har smagt... Vi købte tre flasker, der fulgte med to vinglas og 10 procent rabat. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, når vi løber tør! " - Ryan og Teddy R.

BESØG

643 Parkway
Gatlinburg, TN 37738

44Texas: Pontotoc Vineyard

Texas vingård

Yelp/Heather W.

"Bedste oplevelse af en meget kyndig lokal vingårdsejer. Fænomenal vin. Fantastisk brød og småkager... Gå ikke glip af dette sted. " - Scott H.

BESØG

320 W. Hovedgade
Fredericksburg, TX 78624

45Utah: Old Town Cellars

Utah Winery

Yelp/Kimberly T.

"Hyggelig atmosfære, meget behagelig, god vin, kyndigt og venligt personale. En må ikke gå glip af! " - Kingsland C.

BESØG

890 Main Street
Park City, UT 84060

46Vermont: Boyden Valley Winery & Spirits

Vermont vingård

Yelp/Jennifer R.

"Hvis du er i Burlington, bør du helt sikkert tage en kort tur for at tjekke dette sted... Jeg har været til mange smagninger, og det er det bedste hidtil!!! " - E.B.

BESØG

64 Vermont Route 104
Cambridge, VT 05444

47Virginia: Zephaniah Farm Vineyard

Virginia Winery

Yelp/Emily B.

"Vi anbefaler stærkt Zephaniah Farm til en venlig, jordbevidst vingårdstur i smukke naturomgivelser... Deres historiske hjem er på en gang smukt og hyggeligt og giver et fredeligt sted at sidde ned for at smage og fokusere på vinene. " - Dawna N.

BESØG

19381 Dunlop Mill Road
Leesburg, VA 20175

48Washington: Palouse Winery

Washington Winery

Yelp/George K.

"Fantastisk vingård, fremragende grunde og virkelig episk vin... Jeg værdsatte også livemusikken, og mine børn kunne virkelig godt lide legetøjet i haven. " - Sarah S.

BESØG

12431 Vashon Highway SW
Vashon, WA 98070

49West Virginia: Chestnut Ridge Winery

West Virginia Winery

Yelp/Chestnut Ridge Winery

"Det var en stor godbid for mig og min familie med sin velsmagende vin til dens fantastiske udsigt og imødekommende ejere... Jeg vil anbefale dette sted til vinelskere og dem, der ønsker at læne sig tilbage og slappe af. Jeg kommer helt sikkert tilbage næste år! " - Aprill K.

BESØG

15 Kastanjeryg
Spencer, WV 25276

50Wisconsin: Von Stiehl Winery

Wisconsin vingård

Yelp/Von Stiehl Winery

"Jeg er medlem her, fordi jeg elsker deres vin. De har et stort udvalg af stort set alt hvad du måtte ønske dig, men deres røde er især lækre... Tjek denne vingård - den er fantastisk! " - Jessica M.

BESØG

115 Navarino Street
Algoma, WI 54201

51Wyoming: Jackson Hole Winery

Wyoming Winery

Yelp/Jackson Hole Winery

"Fantastisk vinoplevelse. Fantastisk vin og en fantastisk historie om evolution. Hvis du er en ønofil, skal du gå! " - Mew W.

BESØG

2800 Boyles Hill Road
Jackson, WY 83001

Taylor MeadTaylor er freelance skribent, redaktør og social media manager for skønheds-, wellness- og livsstilsmærker og publikationer.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.