Tiffany Brooks bytter personlige ornamenter med sin familie

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Tiffany Brooks har en jul tradition, der er perfekt for alle, der ikke vil kunne se deres familie i år på grund af pandemien: en personlig ornamentudveksling!

HGTV Drømmehjem vært og indretningsarkitekt fortalte Mennesker at udveksle personlig ornamenter er, hvordan hun forbliver forbundet med sin familie år efter år. Det er endda, hvordan hun fik sit yndlingspynt på sit træ, der viser hendes far, der døde for et par år siden. Hun sagde til stikkontakten: ”Det er et billede af ham to uger før vi fandt ud af, at han havde kræft i bugspytkirtlen. Og det blev taget lige før han begyndte at ændre på hvordan han så ud og begyndte at tabe sig. Det er dette fantastiske billede af ham i jakkesæt og slips. Min far klædte sig ikke ud - han var en total jeans- og tennissko -fyr - men han var iført jakkesæt og slips, og vi kunne få dette øjebliksbillede af ham. ”

insta stories
Dit håndskrevne ornament

Dit håndskrevne ornament

etsy.com

$20.00

KØB NU
Brugerdefineret træpynt

Brugerdefineret træpynt

WoodByShemetsy.com

$19.66

KØB NU
Personlig julepynt

Personlig julepynt

etsy.com

$19.99

KØB NU
Pandemisk julepynt

Pandemisk julepynt

etsy.com

$14.76

KØB NU

Tiffany's niece gav hende ornamentet for et par år siden, og det er hendes "mest værdsatte julepynt", ifølge afsætningen. Hun nævnte også, at hendes familie bliver konkurrencedygtig med ferieaktiviteten.

Ærligt talt, hvilken sød idé! Hvis du ikke kan se din familie i denne feriesæson, kan du sende dem et personligt ornament. På den måde, mens du måske kun er sammen med hinanden over Zoom, tænker de på dig, når du logger af og kigger på træet.

Følg House Beautiful denInstagram.

Kelly AllenKelly Allen er forfatter i New York og redaktionsassistent på House Beautiful, hvor hun dækker design, kultur, shopping og rejser.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.