Dunkin ’frigiver efterårsøl med Harpoon Brewery

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Efterårssæsonen nærmer sig hurtigt. Det PSL er ude på Starbucks, alt med æble-smag er overalt, og Harpoon Brewery og Dunkin ’frigiver deres årlig øl. Og i år er det ikke bare en, men fire forskellige varianter.

De har fan-favoritten, Pumpkin Spiced Latte Ale brygget med Dunkin ’kaffe, græskarpuré, kanel og laktose, hvilket skaber en cremet, ristet og græskar-y 5,2 procent ABV-øl. Nyt i serien er en Blueberry Matcha IPA, en Maple Crème Blonde Ale og en Midnight American Porter.

IPA trækker inspo fra Blueberry Matcha Latte fra Dunkin ’ med blåbær og matcha (naturligvis), der giver en lys, saftig smag i en 6,6 procent ABV øl. Den blonde ale er lavet med egentlige Dunkin ’donuts og ahornsirup-stort set som en ahorncreme-doughnut i 5,5 procent ABV-ølform. Og portøren er lavet med Midnight stegt kaffe til en mørk og chokolade-y 6-procent ABV øl.

Du kan få fingrene i dem ved at besøge en

insta stories
Buffalo Wild Wings i Boston -området, der starter i oktober eller ved at bruge Harpoon ølfinder. Hvis du vil opleve øllene forud for en uhyggelig sæson, fejrer mærkerne lanceringen med en Dunkin ’Walk-Thru på Harpoon Brewery den 2. september. Mellem kl. 10 og 13 får du en eksklusiv første forsmag på de nye øl, og du modtager en gratis Dunkin ’Harpoon IPA Donut fyldt med Harpoon IPA gelé og toppet med kandiseret maltcrumble.

Fra:Delish os

Felicia LaLomiaMad- og kulturredaktørFelicia LaLomia er Food & Culture Editor for Delish.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.