Hvad skal man bede om denne jul

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvad vil du have til jul? Chancerne er, at du som barn havde et klar svar på det spørgsmål måneder forud for vintersæsonen. Men som voksen bliver det sværere (gør jeg virkelig brug for hvad som helst? Hvad kan jeg passe i min lejlighed, alligevel?). Mens vi elsker gavegiveri af juletiden, nogle gange ved at finde ud af gaven du lyst er det sværeste af alt. Hvis du har markeret alle på din liste for sæsonen, men stadig overvejer, hvad du skal sætte på din egen ønskeliste, har vi dig dækket. Her er hvad vores redaktører – som ser det bedste af det bedste året rundt – eftertragter denne sæson. Med alt fra køkkengadgets til blomsterabonnementer i vores sind, er der helt sikkert noget herinde, der kan inspirere din egen ønskeliste. Kom nu i gang med det brev til julemanden!

Bouqs abonnementsboks

Bouqs
36 USD VED BOUQS

Redaktionschef Jo Saltz- måske ikke overraskende - har øjnene rettet mod hjemmets bekvemmeligheder. "Jeg vil have et månedligt abonnement på friske blomster, en hyggelig drejestol og nye superbløde badehåndklæder," siger hun. Først op: blomsterne, takket være The Bouqs' abonnementstjeneste, som tilbyder buketter til $36 eller $48.

insta stories

Aline 31'' Wide Swivel Barrel Chair

Bernhardt
1.404 USD PÅ WAYFAIR

Du ville være hårdt presset på at finde en hyggeligere svirvel end denne fra Bernhardt, som minder os om et kram fra en isbjørn.

Piped Edge Starter Pack (6 stk.)

230 $ HOS WEEZIE

Hvad angår håndklæderne, er vi store fans af Weezies superbløde bomuld, især med en sjov kant, der giver en puds farve.

Technivorm Moccamaster kaffemaskine med termokande sort metallisk

330 $ HOS WILLIAMS SONOMA

"Hver morgen laver jeg en kande kaffe i min elskede Chemex" siger Executive Editor Amanda Sims. "Jeg har altid elsket det langsomme, manuelle ritual - og ja, jeg foretrækker faktisk, hvordan den resulterende kaffe smager... men nu har jeg et lille barn. Hvad der engang var dovne hverdagsmorgener, er nu et vanvid med at skære æbler i sikre skiver og føre krig med en 16 måneder gammel dreng om, om man virkelig skal have en skjorte på i skole. Jeg har brug for en kaffemaskine, stat." 

Monopol for antropologi spil

Antropologi
148 $ HOS ANTHROPOLOGIE

Associeret redaktør Mary Elizabeth Andriotis, i mellemtiden, føler sig legende: "Hvem siger, at brætspil ikke kan fungere som boligindretning? Dette Monopoly for Anthropologie-spil er en fantastisk måde at tilbringe tid med familie og venner, samtidig med at det tilføjer noget flair til ethvert rum."

Artisan® Series 5 Quart tilt-head stand mixer

430 USD PÅ KITCHENAID.COM

"I løbet af det sidste halvandet år har jeg fundet mig selv i at bage mere," indrømmer Stedfortrædende kunstdirektør Alice Morgan. "Så hvilken bedre måde at øge mit spil end at forkæle mig selv med det regerende suveræne køkkenværktøj?" 

Zojirushi NS-RPC18FJ Riskoger og -varmer, 10-kopper (ukogt), Tulipan

Zojirushi
139 USD HOS AMAZON

Associeret markedsredaktør Medgina Saint-Elien tænker også på køkken, med øjet på denne smukke riskoger. "Har jeg plads til dette på min disk? Nej. Vil jeg med glæde flytte alt af vejen? Ja." 

Tekstureret Monika tæppe

Antropologi
228 $ HOS ANTHROPOLOGIE

Medgina har også øjnene op for noget dekorativt. Dette Anthro-tæppe "blir mit nye Zoom-tilbehør," siger hun.

CIVI Bikes (REVI Bikes) Cheetah - The Cafe Racer Cruiser Fat Tire Electric Bike

$2.899 PÅ EBIKEVAULT.COM

Style Director Robert Rufino—en født og opvokset New Yorker, der ikke kører bil — ser på et nyt sæt hjul. "Dette ville ikke kun være fantastisk til mine weekender upstate, men det er super smart," siger han.

Hollywood Long Tissue Box - Gennemsigtig

Jonathan Adler
58 USD I SHOPBOP

Direktør for indholdsstrategi Alyssa Fiorentino ønsker at opgradere sit natbordsspil med en slank lucite tissueboks.

Ava tøjbøjle, sæt med 4 stk

80 USD PÅ STORE.MENUDESIGNSHOP.COM

"Jeg ville aldrig købe mig selv smarte bøjler, fordi... ja, der er vigtigere ting i livet," siger Seniorredaktør Hadley Mendelsohn. "Men jeg ville elske et sæt af disse til frakkeskabet." 

Kvinder iført Bizzaro Macabre Carnival Masker på Venice Beach sort/hvid fotografi kunsttryk

Samfundet 6
14 $ HOS SOCIETY6

"Jeg er også i markedet for et stort indrammet kunstværk," siger hun. "Jeg tænker på et fotografi og elsker det her for en lille bid af underlighed i stuen."

skildpadde TUMBLER

$16 PÅ SHOPANNEWAGONER.COM

"Jeg synes bare, det her er bare det sødeste glas," siger Associate Editor of Content Strategy Nathalie Kirby. "Jeg ville nok få et par stykker, nogle til at bruge til at drikke og en anden til at bruge til at holde kuglepenne!" 

Ron Nicole Blomsterkunst

Digital direktør Hadley Keller (med venlig hilsen) har beundret Ronni Robinson af Ron Nicoles smukke blomsterfossiler i årevis. Jeg har et par små stykker, men jeg har øje for et større værk eller et par af hendes smukke papirstykker - i min drømmeverden har jeg flere indrammet og hængt i et gitter!

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er forfatter og redaktør baseret i New York, og dækker design, interiør og kultur.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.