Dolly Parton siger, at fans aldrig vil se hende uden makeup

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

  • Country sanger Dolly Parton er kendt for sit signaturlook, herunder strassetøj og masser af makeup.
  • I et nylig interview afslørede Dolly, at fans aldrig vil vide, hvordan hun ser ud uden den makeup.

Når du hører navnet "Dolly Parton", er der stor sandsynlighed for, at dit sind umiddelbart fremkalder et billede af funklende outfits, drillet blondt hår og fed makeup. Den legendariske countrysanger har jo et ikonisk look, som vi alle har lært at kende og elske.

Hvis du nogensinde har spekuleret på, om du en dag vil se Dolly uden hendes underskriftsmakeup, er svaret på det rungendeingen. For som Dolly selv for nylig afslørede i en Juni interview med New York Timesat hun faktisk sover med sin makeup på.

"Jeg renser mit ansigt om morgenen," spildte Dolly til Gange. "Du ved aldrig, om du vil ødelægge bussen, du ved aldrig, om du vil være et sted på et hotel, og der kommer til at være en brand. Så jeg lader min makeup stå om natten og renser mit ansigt om morgenen. "

insta stories

dolly parton - hvorfor du aldrig vil se dolly parton uden makeup
Dolly Parton optræder under en optræden den The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen i november 2018

NBCGetty Images

Ja, du læste rigtigt: Dolly efterlader faktisk sin makeup natten over, bare hvis der skulle dukke noget op, og hun skulle springe ud af sengen og ud i omverdenen - så selvom du fanger Dolly midt i snooze, finder du i hendes fulde glamour. (Psst: Denne taktik er ikke anbefalet af hudlæger, der rådgiver dig fjern din makeup i slutningen af ​​dagen for at undgå at tilstoppe dine porer og bryde ud.)

Sådan har jeg altid set på det: at jeg ser helt kunstig ud, men jeg er helt ægte.

Selvfølgelig er Dollys engagement i hendes signaturlook noget, hun har været ekstremt åben om i hele sin legendariske karriere. Hendes makeup (som hun altid gør sig selv, ifølge hendes mangeårige kreative direktør) er en del af, hvem hun er, og selv når andre har foreslået, at hun "tonede sit blik ned" for at appellere til et bredere publikum, har hun stået fast.

"Jeg sagde: 'Ved du hvad? Jeg kan ikke adskille de to. Det er den, jeg er, '"Dolly fortalt Elle i oktober. "Jeg tonede det ikke kun ned, jeg regnede med, at hvis mit arbejde virkelig var godt nok, ville folk i sidste ende genkende det. Det handlede om, at jeg vidste, hvem jeg var, var glad for mig og følte mig godt tilpas på den måde, jeg præsenterede mig selv på. Hvis jeg var glad, kunne jeg gøre andre mennesker glade. Sådan har jeg altid set på det: at jeg ser helt kunstig ud, men jeg er fuldstændig ægte, som forfatter, som professionel, som menneske. En rhinestone skinner lige så godt som en diamant. "

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Så der har du det: Dollys look (makeup inkluderet) er hende unapologetisk, og du vil aldrig fange hende uden det-selv i en nødsituation midt om natten. Vi kan ikke lade være med at respektere engagementets niveau!

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:God husholdning USA

Heather FinnContent Strategy EditorHeather Finn er redaktør for indholdsstrategi hos Good Housekeeping, hvor hun står i spidsen for brandets sociale medier strategi og dækker underholdningsnyheder om alt fra ABCs 'The Good Doctor' til Netflix 'seneste sande kriminalitet dokumentarer.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.