Bedste julebordpynt

Vi tjener en kommission for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Giv gæsterne et måltid at huske med vores udvalg af de bedste jul borddekorationer, der passer til en række festlige temaer.

At have et koordineret tema eller farveskema vil fungere bedst, men ofte er det de specielle små detaljer, der får alt til at hænge sammen, uanset om det er miniature trædekorationer, eventyrlys eller stearinlys.

Et bordcenter er en vigtig del af et vellykket julebordlandskab. Midtpunktsdekorationer kan omfatte en vase og en flok sæsonbestemte vinterblomster, tilspidsede stearinlys på en kandelabre eller en juleguirlande flettet ind med eventyrlys. Husk, når det kommer til julebordsdekorationer, så start altid med midtpunktet, fordi det virkelig vil hjælpe med at konstruere dit tema og farvepalet.

Vigtigt, sørg for, at din julebordpynt står i forhold til dit bord. Din bordplade bør bestemt ikke være overfyldt, da du har brug for plads nok til servering af fade og glas. Men gør leg med højde og tekstur for ekstra interesse, og der er også nogle gode måder at hænge dekorationer over bordet på.


Vi har inkluderet julebordsdekorationer, som du kan købe lige nu, og nogle gode, kreative ideer, hvis du foretrækker at lave din egen. Uanset om din dekorationsstil er minimalistisk, maksimalistisk eller et sted midt imellem, så shop (eller lav) vores udvalg af de bedste julebordsdekorationer.

1

Den ophængte ramme - julebordpynt

Metal bordklemmer ramme

Etsy

Party Touches UKEtsy

£33.83

KØB NU

Frigør bordplads med ophængte kranse og dekorerede grene. Det er en fantastisk måde at vise din kreativitet frem med en opsigtsvækkende juleudstilling, der hænger ovenfra. Du kan også købe bordklemmer hos Rockett St George, Feststykker og Ikke på hovedgaden.

2

Guirlanden - julebordpynt

Klokkekrans

Det Hvide Selskab

Klokkekransthewhitecompany.com

£25.00

KØB NU

Intet bordlandskab er komplet uden en juleguirlande, så brug en som midtpunkt på bordet, der løber langs bordet, og væv stearinlys og kugler hele vejen igennem.

3

Adventskransen - Julebordpynt

Adventskrans med rød bær og slank elfenben TruGlow® lysbordsdekoration

Lights4fun

lights4fun.co.uk

£79.99

KØB NU

Dit julebords midtpunkt vil være afhængig af størrelsen på dit bord, men hvis du har pladsen, er denne dejlige adventskrans en smuk mulighed. Du behøver ikke en masse andre dekorationer, da dette vil dominere bordpladen.

4

LED-lyset - julebordpynt

Habitat 150 varmhvide statiske LED-lys - 2,3m

Argos

Habitatargos.co.uk

£16.00

KØB NU

Ingen julebordsdekoration er komplet uden eventyrlys. Dette snefnugdesignede LED-lys er en fantastisk måde at oplyse bordet til en festlig fest.

5

Blomsterarrangementet - Julebordpynt

Klar til at arrangere rød bordopstilling

Marks & Spencer

marksandspencer.com

£35.00

KØB NU

Du behøver ikke at lave meget borddekoration med et blomsterarrangement, som er dette ekstravagante. Med en 32-stilket blanding af roser, krysantemum, alstroemeriaer og voksblomster, omgivet af løv, inklusive duftende eukalyptus og festlig gran, er dette et perfekt julebords midtpunkt.

6

Kransen - julebordpynt

Bladguld og kuglerjulekrans - 50cm

Hjemmebase

Smukt husHjemmebase

£25.00

KØB NU

julekranse er ikke kun til at hænge på døren. Som det ses her, kan du bruge en krans som midtpunkt på bordet og placere et lys i midten.

7Julebordsdekoration Idé: Flydende julestjerne midtpunkt

julebord midtpunkt julestjerne krans

Stjerner for Europa/Bjarni B. Jacobsen Fotografi

Denne flydende julestjernekrans er et pladsbesparende alternativ til den klassiske adventskrans. Alt du behøver er en cirkulær metal lysestage. Dæk metalrammen med kviste af ilex verticillata (vinterbær) og hyben, og fiks derefter fire små blomsterrør mellem lysestagerne fyldes med vand, og abrikosfarvet udskæring lægges julestjerner inde. Sæt derefter de tilspidsede stearinlys i holderne og hæng op ovenfra.

8

Det spejlvendte juletræ - julebordpynt

Spejlglas og guld metal juletræ stort

Oliver Bonas

oliverbonas.com

£32.50

KØB NU

Afslut din julebordsdekoration med dette spejlglasjuletræ, som har guldmetalkanter plus en stjerne på toppen. Der er også en mindre udgave hvilket er perfekt, hvis du vil skabe en følelse af højde.

9

Det flydende lys - julebordpynt

Fortryllede flydende stearinlys

Glow.co.uk

glow.co.uk

£16.99

KØB NU

Skab et magisk julebord med disse oplyste svævende lys. Disse tilspidsede varmhvide LED-lys kan indstilles til statiske eller flimrende flammeeffekter - hvert lys er understøttet med en længde af klar ledning for at skabe den flydende effekt. For en pakke med 10 er det et stjernekøb.

10

Mini juletræet - julebordpynt

Snow Mountain minibørstetræer, sæt med 12 stk

John Lewis & Partnere

John Lewis & Partnerejohnlewis.com

£30.00

KØB NU

Disse miniature juletræspynt er et must til ethvert julebord. Dette monokrome sæt med 12 fra John Lewis vil sikre, at du har nok at sprede rundt i.

11

Bordarrangementet - Julebordpynt

Joyeux Noël stort bordarrangement

Selfridges

DIN LONDON BLOMSTERHANDELselfridges.com

£48.00

KØB NU

For en problemfri julebordsdekoration, køb et færdiglavet bordarrangement. Denne lerkrukke indeholder et lys med krydret duft og et udvalg af æble- og appelsinskiver samt fyrrekogler og grankviste til julehygge. Du kan også køb et sæt med to hvis det foretrækkes.

12

Kuppelkrukken - Julebordpynt

20,5 cm glaskuppelklokkekrukke Micro Fairy Light Bundle

Lights4fun

lights4fun.co.uk

£14.99

KØB NU

Hvis du ikke har lyst til at trække lys hen over bordet, er denne glaskuppelklokke et godt alternativ. Det er et perfekt julebord midtpunkt eller køb tre til at sprede ud over bordet.

13

Fyrfadsstageren - Julebordpynt

8 cm bordplade fyrfadsstage

Wayfair

Alpen HjemWayfair

£30.99

KØB NU

Hvis du går efter et rustikt tema i år, vil denne trio fyrfadsstage være en fantastisk julebordsdekoration. Den har snestøvede fyrrekogler, vintergækkeblomster og grene for at skabe et vintervidunderland-look. Der er også en matchende krans fyrfadsstage.

14Julebordsdekorationside: Grøn Runner

julebord midtpunkt gør-det-selv bordløber

Bjarni B. Jacobsen Fotografi

Slip bordløberen og skab i stedet en 'løber' af afskårne grøntsager i midten af ​​bordet ved hjælp af eukalyptuskviste og fyrretræ grene. Arranger stearinlys, kugler og klip julestjerne langs toppen.

15

Bordkortholderen - julebordpynt

Pladekortholdere af glasklokke – sæt med 6

Det Hvide Selskab

thewhitecompany.com

£25.00

KØB NU

Dette sæt med seks bordkortholdere i glas vil være en vidunderlig tilføjelse til spisebordet. Vi elsker, at glasklokken ringer, når den rystes. Hvilken bedre måde at signalere starten på festlighederne?!

16

Lysarrangementet - julebordpynt

Røde stearinlys blomster bordopstilling

Marks & Spencer

marksandspencer.com

£45.00

KØB NU

Denne dejlige julebordsdekoration inkluderer 20 stilke – blå eryngium, hvide voksblomster og rød hypericum til at arrangere med nordmangran, portugisisk fyr og eukalyptus – plus tre stearinlys. Det vil producere en varm og hyggelig glød på middagsbordet.

17

Kandelaberen - Julebordpynt

Mbata Cluster Candelabre

Nkuku

Nkukunkuku.com

£70.00

KØB NU

Denne høje kandelabre er en virkelig smuk måde at sætte scenen på i julen. For at undgå uheld (og især hvis der er børn til stede), skal du vælge LED stearinlys. Lights4fun sælge et godt udvalg.

18

Bordløberen - Julebordpynt

Nøddeknækker Bordløber

Antropologi

Antropologi£55

KØB NU

Når du dækker bordet, bør du altid starte med at dække dit bord med en klud eller løbegang. Det ser ikke kun godt ud, men det vil beskytte dit bord mod utilsigtet spild. Vi elsker denne orange med nøddeknækker-tema i ren bomuld Julebordløber fra Anthropologie.

19

Konfettien - julebordpynt

Glædelig jul trækonfetti (x20)

Feststykker

partypieces.co.uk

£5.99

KØB NU

Den perfekte prikken over i'et, denne 'Merry Christmas'-konfetti i træ er fantastisk at sprede på bordet. Og den kan også genbruges.

20Julebordsdekorationside: Trætogsæt

julebord midtpunkt miniature træ togsæt

Stjerner for Europa

En original julebordsdekoration, der vækker minder fra barndommens dage, er et togsæt af træ. Som det ses her, skaber skovdyrsfigurer, små træformede lysestager og små juletræer med hvide spidser en charmerende vinterskovstemning. Røde julestjerner fuldender det festlige look.

21

The Wooden Place Name - Julebordpynt

Personlige rensdyrstednavne

Etsy

TheBespokeWorkshop1Etsy

£6.00

KØB NU

Disse 3D-rensdyr er laserskåret med et personligt navn, hvilket gør det til den perfekte julebordsdekoration til at underholde gæster i år. De ankommer fladt pakkede, så sæt bare delene sammen for at bygge din egen familie af hjorte. Du kan vælge rødt, grønt eller guld glitter akryl gevirer eller naturligt træ.

22

Isspanden - julebordpynt

Tre julebord isspand centerpieces

Notonthehighstreet.com

Dibornotonthehighstreet.com

£34.00

KØB NU

Fremstillet af metal med en plettet galvaniseret finish og bånd af guld, disse isspande tjener praktisk brug på spisebordet. Fyld blot truget med knust eller is i terninger og kom i små flasker og røremaskiner, og pynt derefter rundt om det med guirlander og fyrrekogler for et festligt look.

23

Det rustikke midtpunkt - julebordpynt

Den rustikke borddekoration

Selfridges

MOYSES STEVENSselfridges.com

£220.00

KØB NU

Hvis du er indstillet på at skabe en luksus, ekstravagant juleborddækning i år, så vælg et storslået bord som dette blomsterarrangement fra Moyses Stevens. På 45x30 cm inkluderer det eukalyptus, brunia, æbleskiver, hvide asparges, nelliker, fyrrekogler, hvid voksblomst og mere.

24

Papirdekorationen - Julebordpynt

Festlige julehoneycomb træer og kugler

Notonthehighstreet.com

Bordstylistennotonthehighstreet.com

£20.00

KØB NU

Disse lyse, farverige julepynt i papir er gode at placere langs spisebordet. Dette sæt inkluderer honeycomb-kugler og træer.

25

Plantekasserne - julebordpynt

Jule-gør-det-selv-bord i midten

Notonthehighstreet.com

Dibornotonthehighstreet.com

£19.95

KØB NU

Bring udendørs ind ved at vise dine planter (enten imiterede eller ægte) på dit bord med disse kurveplanter. Den er ideel til sukkulenter eller mindre potteplanter.

26

The Candle Bridge - Julebordpynt

7 LED træ traditionel julelysbro

Hjemmebase

Hjemmebase

£10.00

KØB NU

En lysbro er en traditionel julebordsdekoration. En fantastisk idé, som er ideel, hvis du vil skabe stemning uden behov for en rigtig flamme.

27

Fyrregryden - Julebordpynt

Gemstone Forest Pine Bush Pot, Grøn

John Lewis & Partnere

John Lewis & Partnerejohnlewis.com

£10.00

KØB NU

Denne vævede græsgryde er fyldt med glitter fyrrekogler, kugler og kunstige fyrrekviste. Prik tre af disse pottesmykker langs bordet, og væv nogle eventyrlys ind.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.