Hvordan fik prins William sit ar i panden?

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hot off hælene ved at indse Kate Middleton har en kæmpe tre-tommer ar skjult i hendes hårgrænse takket være en mystisk barndomsoperation opdagede jeg nogle flere rystefremkaldende nyheder om kongelige ar. Hertugindens mand prins William også har et ar i ansigtet.

Williams ar er på hans pande, ligesom det på alles yndlingstroldmand Harry Potter. Faktisk kalder William det faktisk for sit "Harry Potter-ar".

jul William

PA billederGetty billeder

Så hvordan fik William fat i denne ting? Viser sig han blev ramt med en golfkølle da han var 13. Hvilket klart er mest latterligt kongelig ar oprindelse historie nogensinde.

"Jeg kalder det [mit Harry Potter ar], fordi det lyser nogle gange, og nogle mennesker bemærker det - andre gange bemærker de det slet ikke," sagde han i en 2009 interview. "Jeg blev ramt af en golfkølle, da jeg spillede golf med en af ​​mine venner. Vi var på en putting green, og det næste, du ved, var et syv-jern, og det kom ud af ingenting, og det ramte mig i hovedet."

insta stories

Prins William

Tim GrahamGetty billeder

^Mig tænker på, hvor mærkeligt det er, at Kate og William begge har ar inden for få centimeter fra hinanden.

Forresten, selvom Kate ikke anerkender sit ar offentligt, gør William det bestemt. Her er han super sød og viser det til et lille barn, mens han besøger et hospital:

BRITAIN-ROYALS

DANIEL LEAL-OLIVASGetty billeder

Fra:Kosmopolitisk USA

Mehera BonnerBidragyderMehera Bonner er en nyhedsforfatter, der fokuserer på berømtheder og kongelige.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.