Dunkin' sælger en Glow-In-The-Dark Halloween Cup til 2021

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Der er to typer mennesker i løbet af oktober måned: dem, der trækker på skuldrene ved udklædningsfestinvitationer og blot glæder sig til rabat slik, og dem, der pynter deres huse i edderkoppespind, læsser på uhyggelige film og farver deres mad orange og sort. Sidstnævnte gruppe er måske særligt psyket over disse nye kopper fra Dunkin', som er den helt rigtige måde at fejre sæsonen på, mens du forbliver hydreret.

Plastglassene sælges i Dunkin's signaturfarver af pink og lys orange, med yndigt illustreret drys langs bunden for at få dem til at ligne donuts, og de sælges til $11. Den første sætning, du ser, er HOCUS POCUS, men kopperne er ikke relateret til kult-yndlingsfilmen, og ingen filmcitat følger. I stedet får du et meget koffeinholdigt rim: "Hocus Pocus I need my Dunkin' to focus."

dunkin' halloween kopper

Dunkin'

I butikkerne nu, så længe lager haves, kan kopperne rumme op til 24 ounce væske, så der er plads til nok iskaffe til at drive dig direkte til Halloween. Hvis hele tilbuddet ikke var sødt nok, lyser kopperne endda i mørket! En perfekt drikkevareakkompagnement, mens du ser gyserfilm i mørket op til den 31. oktober.

insta stories

Dunkin' har slået det ihjel med Halloween-tilbudene i år. Tidligere på ugen delte vi deres ny Peanut Butter Cup Macchiato, som smager som en trick-or-treater's bounty og har en kølig, orange-til-sort ombre-effekt. Og i august udgav de en efterårsopstilling der inkluderer Pumpkin Cream Cold Brew, mens september bragte en samarbejde med Harpoon Brewery for en øl lavet med Dunkin' kaffe og græskarpuré, plus en Maple Crème Blonde Ale. Mums!

Fra:Delish USA

Kaitlin MenzaKaitlin Menza er freelance-forfatter.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.