Hvilken Disney-mad var populær det år, du blev født

instagram viewer

Hvornår Disneyland første gang åbnede i 1955, samarbejdede de med forskellige veletablerede restauranter (som Red Robin) for at skabe en kulinarisk oplevelse, der ikke ofte findes i forlystelsesparker. De tilbød mad som pandekager, is og endda Monte Cristos til op til 8.000 gæster om dagen.

Tonga Toast har været en fast bestanddel på Disneys Polynesian Village Resort siden åbningen i 1970. Lavet med bananer og tonsvis af pulveriseret sukker, vil denne morgenmad for altid være populær i vores hjerter.

Langt tilbage, da Disney World samarbejdede med Florida Citrus Commission for at skaffe appelsinjuice for at skabe den ikoniske Citrus Swirl. Denne is-godbid kom endda med en maskot. Det Orange fugl kan findes på centrale steder i parken, der repræsenterer det oprindelige partnerskab.

Et andet klassisk måltid, der kan findes på Stage Door Cafe, er Mickey Funnel Cake. Tragtkage toppet med is, chokoladesauce og en Oreo-kagecrumble = perfektion.

Kanelsnurrer har eksisteret siden Disneys start, men det var først i 1979, at ideen om at skabe en Mickey-formet godbid tog gæsterne med storm.

insta stories

Disse yndige Rice Krispie-godbidder var tidligt populære og har stadig en vis charme for de fleste Disney-elskere. De er ofte dyppet i chokolade og andre sjove ingredienser, så det er ingen overraskelse, at de blev en ikonisk mad i 80'erne.

Det brune derby var en Hollywood-kæde af restauranter i 20'erne og 30'erne, der angiveligt var ansvarlig for skabelsen af ​​den originale Cobb Salad. I 1986 indgik Disney en licensaftale, som tillod The Brown Derby at være i en af ​​parkerne i Orlando. Således begyndte Cobb Salad-dillen.

En anden ret, der var populær på grund af foreningen The Brown Derby, var Grapefrugtkagen. Lavet med vaniljesvampkage, grapefrugtsirup, grapefrugtcheesecake og grapefrugtmarmelade, steg denne rets popularitet superhøjt hos Disney.

Oprindeligt i en lille butik kaldet The Writer's Stop (#TBT!), var gulerodskage-sandwichen i højsædet i 90'erne.

Disneys slikkedel åbnede første gang i 1997, og siden da er det blevet et fast stop for parkgængere hver Halloween. På kedlen kan du få bogstaveligt talt alle typer slikæbler og se dem lave det lige foran dig.

Placeret ved en lille vogn i Adventureland ved siden af ​​Pirates of the Caribbean-turen, er de hjemmelavede forårsruller nødvendige snacks. Næste gang du er i Magic Kingdom, så tjek det ud.