Krispy Kreme introducerer kanelruller med ny kaneltoast Crunch Roll

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Krispy Kreme er kendt for donuts. Perfekt glaserede og bløde, de er en drøm om en godbid. Faktisk, når du er i stand til at komme til et sted med et transportbånd, er det en dobbelt fornøjelse at se rækkerne og rækkerne af gæret fnug blive gennemblødt i den hvide sukkerholdige belægning. Bed altid, altid, altid om en doughnut lige uden for køen.

Vi ved, de har doughnut spillet ned. Men da jeg hørte, at de begav sig ud i kanelrullespillet, blev jeg fascineret. Denne søde fornøjelse er ikke så langt væk fra det, de allerede har mestret, så det skal virkelig være godt. Fra i dag lancerer Krispy Kreme kanelsnurrer på landsplan, når du ikke er i humør til en doughnut.

Hvad der er endnu bedre er, at de har mere end én smag. Der er de Originale Glazed Cinnamon Rolls, som dybest set tager deres klassiske donut og forvandler den til en rulle. Det er let og luftigt og selvfølgelig dækket af glasur. Men de har også en smag, der vil bringe dig lige tilbage til din barndom - en

insta stories
Kanel Toast Crunch Kanelsnegl. De tager originalen, topper den med den klassiske korn og et skvæt kornmælkglasur. Så det er som at spise en skål korn i rulleform.

I øjeblikket kan du få Kanelsnegle enkeltvis eller i fire-pakninger, men de vil ikke eksistere for evigt. Faktisk har de en meget kort levetid, kun tilgængelig indtil 10. oktober. Så kom til at køre, gå eller træne dig til den nærmeste Krispy Kreme for at prøve disse tidsbegrænsede kanelsnurrer.

Fra:Delish USA

Felicia LaLomiaMad & Kultur redaktørFelicia LaLomia er Food & Culture Editor for Delish.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.