The Pumpkin Cheesecake er officielt tilbage på Cheesecake Factory

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Efterårssmag kommer og går, men græskar vil altid være konge. Når bladene begynder at falde, og vejret får en vis sprødhed, ved vi, at efterårssæsonen er over os. Men en anden nøgleindikator er græskarkrydderi smagen, der gør sin vej ind på hver menu og hylde overalt; Der er latte, varm chokolade bomber,donuts, og Snestorme.

Men vi ved virkelig, at det er efterår, når Cheesecake Factory byder velkommen tilbage til sin græskar cheesecake og græskar pecan cheesecake for sæsonen. Og den tid er kommet. De to sæsonbestemte favoritter er nu officielt tilbage på menuen.

Du tænker måske "Hvad gør disse smagsvarianter så specielle, når Cheesecake Factory bogstaveligt talt har snesevis af cheesecake-smag tilgængelige?" Nå, for det første er de kun tilgængelige i en begrænset periode. Og de er så, så lækre. Tillad mig at forklare.

Hvis du har glemt det, har græskarcheesecaken en graham cracker skorpe, cremet græskarfyld med flødeskum. Græskar-pekan-cheesecaken tager det op med et lag pecan-tærte under cheesecaken, alt pakket ind i en kageskorpe og toppet med karamel, pekannødder og flødeskum.

insta stories

græskar pecan cheesecake
Græskar pecan cheesecake.

Cheesecake Factory

Begge disse cheesecakes er i øjeblikket tilgængelige på Cheesecake Factory-restauranter landet over, men ligesom efterårsbladene, vil de ikke være rundt for evigt (De vil sandsynligvis forsvinde, når Thanksgiving ruller rundt, sandsynligvis erstattet med Very Cherry Ghirardelli Chocolate Ostekage). Jeg anbefaler at vælge hele kagen over skiven, fordi du helt sikkert vil få mere lyst efter kun at have et stykke.

Fra:Delish USA

Felicia LaLomiaMad & Kultur redaktørFelicia LaLomia er Food & Culture Editor for Delish.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.