Sådan køber du et køleskab

instagram viewer

Miele MasterCool køleskab

Lær mere

Dit komfur er måske der, hvor madlavningsmagien sker, men det er faktisk køleskabet, der er MVP'en bag kulisserne. Det er næsten altid dit første stop i køkkenet, og det er det apparat, du bruger mest – stedet hvor du ikke kun opbevarer dine ingredienser, men også scanner dem, får inspiration til måltider eller en hurtig mellemmåltid.

Så når du har et køleskab med et strømlinet design og førsteklasses funktionalitet, kan det fuldstændig transformere den måde, du og din familie forbereder, laver mad og spiser på. Hvordan finder du den rigtige? Vi trykkede på Kesha Franklin, hoveddesigner af Halden Interiør, til hendes ekspertudtalelse.

Ifølge Franklin gør et godt køleskab disse tre ting: holder tingene friske, tåler daglig brug og gemmer alt på en måde, der er let synlig og tilgængelig, så det ikke kun er et stort sort hul, hvem ved hvad.

Men bedst dem går ud over det med innovative ekstramateriale - som Miele MasterCool køleskab, som kommer med endeløst justerbare hylder og teknologiaktiverede opbevarings- og kølerum, der hjælper med at holde sig friske op til tre gange længere. MasterCool har endda en "Push2open"-funktion for et slankt, håndtagsfrit look. (Døren åbnes med et blidt skub og lukkes af sig selv.)

insta stories

Se videoen ovenfor for mere om, hvordan du vælger et iøjnefaldende apparat som Miele MasterCool køleskab for at hæve dit køkken i niveau.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.