Dette Texas Mall er vært for landets største indendørs juletræ

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du ser massiv jul træer bringer dig enorm glæde, overvej at besøge Dallas, Texas. Hvert år indkøbscenteret Galleria Dallas viser landets højeste indendørs juletræ. Det gik for nylig op til denne feriesæson, og det er et must-see for alle, der ikke kan få nok af sæsonbestemt indretning.

Træet debuterede første gang i 1984 og rager 95 fod over indkøbscentrets skøjtebane. Det fem tons tunge træ har 450.000 blinkende LED-lys, 10.000 farvede kuglepynt og mere end 1.700 grene. Den er så selvfølgelig toppet med en 100-pund, 10-fod høj LED-stjerne. Det tager næsten 50 mennesker omkring 48 timer at rejse og dekorere træet.

træ inde i indkøbscenteret

Udlånt af Galleria Dallas

Indkøbscentret er vært for et par træbelysningsceremonier. Under Grand Tree Lighting Celebrations kaldet Missiltæer, skyder en tilbagevendende julemand bogstaveligt talt fyrværkeri af sine skøjter. Den flammehæmmende nissedragt er lavet af et tilpasset pyroteknisk system, som tog mere end fem år at udvikle, ifølge en pressemeddelelse. Under et andet show kaldet Illumination Celebration kan seerne se trælysene blinke til specielt orkestreret musik. Nogle shows er gratis, og andre kræver, at du køber billetter til gavn for en velgørende organisation.

Hvis det gigantiske juletræ ikke er nok til at tilfredsstille dine festlige indretningsbehov, har indkøbscentret også 44 palmer, to 36 fods træer, to 12 fods træer og seks 9 fods træer dækket af LED-lys. For ikke at nævne, parkeringspladsen er vært for masser af træer pakket ind i funklende lys. Lær mere om indkøbscentrets festlige tilbud her.

Køb høje kunstige juletræer:

12' Pre-lit Dunhill Fir

12' Pre-lit Dunhill Fir

National Tree Companyamazon.com
$1,699.99

691,79 $ (59 % rabat)

KØB NU
9' Forbelyst sne-flocket træ

9' Forbelyst sne-flocket træ

Yaheetechamazon.com

$329.99

KØB NU
8' Uoplyst Sanibel Spruce

8' Uoplyst Sanibel Spruce

balsamhill.com

$899.00

KØB NU
12' Forbelyst Kingswood Fir

12' Forbelyst Kingswood Fir

National Tree Companyamazon.com
$499.99

441,23 $ (12 % rabat)

KØB NU
9' Pre-Lit Pre-Decorated Pine

9' Pre-Lit Pre-Decorated Pine

Bedste valg produkteramazon.com

$269.99

KØB NU
9' Uoplyst gran

9' Uoplyst gran

DRØMMETamazon.com

$139.99

KØB NU
10' Pre-Lit Pine

10' Pre-Lit Pine

Feriegangenwayfair.com

$679.99

KØB NU
12' Pre-Lit Eastern Frasier

12' Pre-Lit Eastern Frasier

Vickermanamazon.com

$1,936.19

KØB NU

Elsker du at kende alle de nyeste designtrends? Vi har dig dækket.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Kelly AllenKelly Allen er en forfatter baseret i New York og redaktionsassistent på House Beautiful, hvor hun dækker design, kultur, shopping og rejser.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.