De bedste sofabetræk til at forvandle din eksisterende sofa

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

I en drømmeverden køber du en sofa og har det til liv— den er godt lavet, så den holder, og den har en klassisk form, der altid fungerer sammen med din udviklende stil. Men i den virkelige verden vil du sikkert på et tidspunkt ønske, at du havde en anden sofa – og ikke ønsker at investere i ompolstring det. Løsningen? Få et slipcover! Ja, din bedstemor introducerede dig nok først til vidunderne ved denne enkle, men effektive transformationsværktøj. Men i disse dage behøver du ikke at sikkerhedsnåle et stort ark over dine møbler for at give det et helt nyt look. De bedste sofabetræk er skræddersyet på forhånd: Nogle har bindebånd for et mere cottage-core look, mens andre er stretchy, så de klæber til en række polstringsformer. Sæt dem blot over dit eksisterende stykke og nyd, hvad der ligner en helt ny sofa. Selvom de fleste ikke er én størrelse, der passer til alle, kan du finde dem i alle mulige former og størrelser: til sektioner, loveseats, tre-personers og mere.

insta stories

Mens et betræk almindeligvis opfattes som en løsning til en banket sofa, er de lige så effektive til at teste en ny farve eller stil uden at investere i et risikabelt nyt stykke. Tænk på den som en frakke - tag den på i en sæson, skift den ud, når vejret (eller din stil) ændrer sig. Nedenfor er 8 af de bedste sofabetræk på markedet lige nu, og hvorfor vi elsker dem.

1Bedste simple nederdel

Udlånt af Overstock

Sure Fit
85 USD VED OVERLAGER

For et klassisk og sofistikeret look SureFit Farmhouse Basketweave One Piece Sofa Slipcover med bindebånd er ret svær at slå. Beregnet til sofaer, der måler 74" til 96" lange, har den fire bindebånd, der kan justeres for en mere skræddersyet pasform. Vælg mellem et solidt udvalg af neutrale farver (grå, havregryn – på billedet, elfenben og trækul) i en imiteret linned polyester, der kan vaskes direkte.

2Bedste blomstermønstre

Udlånt af coveringart/Etsy

dækning
44 USD HOS ETSY

Fås i fire størrelser og fem farverige, moderne blomstermønstre Stretch Flower Sofabetræk ved at dække kunst er perfekt til alle, der ønsker at få meget mere personlighed ud af deres sofa. afprøve et legende, farverigt blomstermønster på deres sofa. Det elastiske akrylstof kan maskinvaskes, og hvert stykke er håndlavet.

3Bedste denim

Udlånt af Bed Bath and Beyond

Sure Fit
135 $ VED SENGE BAD OG VIDERE

Hvis du synes, din sofa er behagelig, så forestil dig at sidde i den iført de mest behagelige brudte blå jeans. Dette Sure Fit loveseat betræk er lavet af 100 procent bomuldsdenim, som er naturligt slidstærkt, og bindes i hjørnerne. Bedst til loveseats 72" lange.

4Bedste IKEA betræk

Udlånt af Bemz

Ikea
529 USD PÅ BEMZ.COM

Bemz, som tilbyder bæredygtige sofabetræk, der passer til enhver IKEA-modelsofa, har et af de bedste udvalg af solidt stof på markedet – vi taler om bomuld, fløjl, hør, tweed, fløjl og fløjl. Farverne og kvaliteten er fantastiske, og da de ligner ægte original polstring.

5Bedste dyrebeskytter

Udlånt af Pottery Barn

349 $ I POTTERY BARN

Hvis det, du virkelig leder efter, ikke er et slipcover, primært for udseendet, men snarere noget, der virkelig vil beskytte din sofa fra vrede (læs: hår, snavs og ekskrementer) fra dine kæledyr, Pottery Barn's Pet Furniture Throw er en logik for burhøns. Fås i tre størrelser, den kan bestilles i alle mulige Pottery Barn-møbelstoffer. Fremstillet i Amerika, til at starte med.

6Bedst til Sectionals

Udlånt af Lowes

Subrtex
67 USD HOS LOWE'S

At dække en sofa er bogstaveligt talt én ting - for at dække en sektion skal du bruge to stykker. L-Shaped Box Cushion Sofa Slipcover kommer i 18 farver, inklusive nogle rigtig gode neutrale, og er elastisk omkring bunden, så det bliver på plads. Spandexstoffet har et let hævet prikmønster.

7Bedste tikkende

Udlånt af Overstock

67 USD PÅ OVERLAGER

Hvad kan jeg sige? Jeg er hjælpeløs over for denne skats charme Sofabetræk i børstet twill, især i den røde/hvide tikkende stribe mulighed (som også kommer i marineblå og kaki). Det giver mig lyst til at købe en sofa bare for at dække den.

8Bedst tilpasselig

Udlånt af Comfort-Works

579 USD PÅ COMFORT-WORKS.COM

Hvis du leder efter et betræk, der virkelig ligner nyt polstring, kan Comfort Works være det bedste bud. Vælg mellem populære sofastile hos Pottery Barn, Crate&Barrel, West Elm, RH, Muji, eller skab et brugerdefineret betræk til din sofas nøjagtige specifikationer. Bonusfunktioner inkluderer vendbare rygpuder, skridsikkert for under sæderne og lynlåse med lynlås.

9Bedste fløjl

H.VERSAILTEX
51 USD HOS AMAZON

Hvis du ikke har en fløjlssofa og altid har ønsket dig en, så er denne 4-Piece Velvet Plush Slipcover er en no-brainer. Stræk bundstykket, så det passer rundt om en 72"–96" sofa, og dæk derefter tre puder med de medfølgende betræk. (Samme stil er også tilgængelig for en sofa-loveat-stol sæt eller en sofa-og-ottoman combo.)

10Bedst draperet

Udlånt af Sweater Picks

70 USD PÅ SWEATERPICKS.COM

For et meget mere afslappet look, Sweaterpicks' Geometrisk sofabetræk er i bund og grund et meget stort, tekstureret tæppe i dimensioner, der faktisk passer til din sofa. (Ingen pooling i den ene ende!) Fordelen er selvfølgelig, at dette kan bruges som et filmtæppe eller picnictæppe, når du beslutter dig for at skifte sofa igen.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.