Se Chip og Joanna Gaines' Never-Before-Scene "Fixer Upper" Audition

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Efter næsten ti år i rampelyset, Chip og Joanna Gaines kaster det tilbage til begyndelsen. I 2013 startede parret ind HGTV stjernestatus med premieren på deres show Fixer Øvre, som kørte i fem succesfulde sæsoner. Nu, næsten et årti senere, er Chip og Jo igen vendt tilbage til kabel med lanceringen af ​​deres eget tv-netværk, Magnolia. For at fejre deres tilbagevenden behandlede parret fans med det aldrig før sete audition-bånd, der startede det hele.

Det næsten tre minutter lange klip blev uploadet til Magnolia Network's Youtube kanal på dagen for netværkets lancering. "Hej, vi er Chip og Joanna Gaines, og vi ejer et firma i Waco, Texas, kaldet Magnolia Homes," siger Chip, da videoen åbner.

Dette indhold er importeret fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

insta stories

Parret fortsætter med at forklare deres renoverings- og designproces - noget fans af Fixer Øvre vil straks genkende. "Dette er en typisk flip, vi gør," siger Joanna, mens hun står foran et enkelt-etagers Waco-hjem. "For mig tænker jeg, at en ud af 10 mennesker på dette marked virkelig vil sætte pris på et hus som dette, fordi det virkelig er en kasse med et fladt tag," siger hun."Så jeg sad foran dette hus en dag i en time og begyndte at tegne ting for at prøve at få udsyn til det. Og så tænkte jeg, at dette kunne være et helt unikt hus i Waco, Texas. Så jeg er spændt på at tage denne på og se, hvad denne ting forvandler sig til," siger Joanna.

"Vi er nødt til at komme ind og finde ud af, hvad der er galt med ejendommen og ordne det, og så med min kones øje for design, vil hun komme ind og virkelig gøre dette til et perfekt tilfælde," siger Chip.

Mens båndet primært fokuserer på Chip og Joannas renoveringsarbejde, er det deres humor og forhold til hinanden, der skiller sig ud. "Tror du, at vores kemi på kameraet kommer ud?" Chip vittigheder til Joanna. Senere, mens han sjovt poserer på et antikt toilet, spørger Chip: "Hvordan kunne du ikke have lyst til at se dette show?" Det er ikke underligt, at verden blev forelsket i gaineserne!

Hold dig opdateret med Chip og Jo på deres nye netværk – se et komplet udvalg af shows her.


Elsker du at vide, hvad dine yndlings HGTV-stjerner har gang i? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Nathalie KirbyAssocieret redaktør af indholdsstrategiNathalie er Associate Editor of Content Strategy hos House Beautiful, hvor hun dækker alt fra boligindretning til de seneste nyheder.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.