Jason Wu QVC Køkkengrej: En samling til smarte hjemmekokke

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

mand i sweatshirt
Jason Wu.

QVC

Mad har altid haft en særlig plads i Jason Wus liv. Den Taiwan-fødte modedesigner har tidlige minder om madlavning med sin mor som barn, en tradition, som han førte ind i voksenlivet med hyppige sammenkomster. "Erindringer i køkkenet var sådan en del af min barndom, og noget, der, da jeg voksede op, blev en måde at forbinde med mennesker," fortæller han. Smukt hus. Nu forener han denne passion med sin designkyndige i form af en ny linje af (forfriskende overkommelige!) køkkengrej, der er designet til hjemmekokken, der både er vovet og kræsen. Det linje, tilgængelig i dag fra QVC, inkluderer værktøjer til at lave alt fra pasta til potstickers - og holde dit køkken smart, mens du gør det.

Som mange af os har Wu øget sin hjemmelavede madlavning en del i løbet af de sidste par år, både af nødvendighed og interesse. "Alle mine yndlingsrestauranter var lukket, og jeg havde al den tid derhjemme," siger designeren. "I de sidste 10 år af mit liv var jeg altid på rejse. Og så pludselig er det sådan, hvordan bliver man ved med at finde den inspiration, når man ikke kan forlade hjemmet?"

insta stories

Som et resultat indrømmer han: "Jeg blev lidt af en madnørd," og vendte mig mod YouTube-videoer for at mætte både vandrelyst og kreativitet ved at lære at lave nye retter. (Hans yndlingsværter? Gordon Ramsay og - hvem ellers? - Ina Garten.) "Det var en fantastisk mulighed for mig også at komme uden for min norm og virkelig at rejse verden rundt i mit køkken gennem madlavning."

pander på sort bord
Linjen kombinerer Wus slanke, moderne sensibilitet med smart funktionalitet.

Laura Rachfalski

Wus køkkengrej tager højde for sådanne gastronomiske eventyr med værktøjer, der er multifunktionelle og nemme at bruge. Tag for eksempel 12-tommeren "Alt Pan," "sandsynligvis et af mine yndlingsstykker fra linjen," suser Wu. Smykket er designet til at passe til en bambus damper indsats til at lave dumplings - hvilket du kan gøre, mens sauce, gryderet eller suppe simrer nedenunder. Everything Pan's klare, silikone-kantede låg giver en sikker topper til dampning, mens du kan kontrollere fremskridt. "De fleste dampere har et låg, du ikke kan se igennem, så du kan ikke se, hvordan de laver mad," påpeger Wu. Plus, takket være en silikonebase, der følger med dampkogeren, når du er færdig, "kan du bringe bambusdelen lige til bordet for at servere," siger Wu.

1,5 kop mini riskoger

Jason Wuqvc.com

$39.98

KØB NU

Selv en ris koger som, Wu bemærker, er "noget, der er en forudsætning i Asien, men ikke nær så almindeligt her" kan bruges til en række forskellige retter. "Og jeg lavede den virkelig lille, virkelig kompakt" - plus, det forenklede design (som inkluderer rosenguld-accenter) "ligner næsten en Alexa," siger Wu. "Så du kan være stolt af, at den står på disken."

Det er en nem tilgang, som beboere i små rum især vil sætte pris på: "Da jeg først flyttede til New York, var jeg i en studielejlighed," afslører Wu. "Alt skulle ud. Så min tanke var, 'hvis det skal ud, hvorfor kan det så ikke være smukt?'" Vi kunne ikke være mere enige.

Hvad angår det kulinariske eventyr, Wu skal tage fat på næste gang? "Jeg ville elske at prøve at lave marokkansk mad," siger han. "Men jeg kan fortælle dig én ting - efter pandemien er jeg det ikke laver surdej længere."

Shop vores favorit Jason Wu stykker nedenfor, og se hele linjen hos QVC.

Køb J Jason Wu køkkengrej

12" støbt aluminium 5-lags keramisk nonstick alt pande

12" støbt aluminium 5-lags keramisk nonstick alt pande

J Jason Wuqvc.com

$48.92

KØB NU
8-Pc støbt aluminium 5-lags keramisk nonstick køkkengrej sæt

8-Pc støbt aluminium 5-lags keramisk nonstick køkkengrej sæt

J Jason Wuqvc.com

$149.98

KØB NU
12" bambusdampindsats med silikonekant og mat

12" bambusdampindsats med silikonekant og mat

J Jason Wuqvc.com

$24.98

KØB NU
8" støbt aluminium 5-lags keramisk nonstick stegepande

8" støbt aluminium 5-lags keramisk nonstick stegepande

J Jason Wuqvc.com

$30.00

KØB NU

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hadley KellerDigital direktørHadley Keller er forfatter og redaktør baseret i New York, og dækker design, interiør og kultur.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.