En James Bond-producer siger, at Idris Elba er "en del af samtalen" for at blive den næste 007

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du har set Ingen tid til at dø, du vil vide, at Daniel Craigs James Bond ikke vender tilbage. Det betyder, at søgningen er videre for at finde den næste 007, og ifølge Bond-produceren Barbara Broccoli er Idris Elbas navn fast i hatten.

taler til Deadline's 'Crew Call'-podcast, Broccoli, sammen med sin co-producer og halvbror, Michael G. Wilson, sagde, at selvom der ikke var truffet nogen beslutning om, hvem der ville hente Bonds Walther PPK, har Elba været en del af arvefølgesamtalen.

"Nå, vi kender Idris - jeg er venner med ham, og han er en storslået skuespiller," sagde Broccoli.

"Du ved, det har været en del af samtalen, men det er altid svært at føre samtalen, når man har nogen i sædet," fortsatte hun. »Det tror jeg, vi har besluttet indtil Ingen tid til at dø har ligesom haft sin gang, og Daniel har været i stand til - ja, vi har alle kunnet - høste fordelene af Daniels vidunderlig embedsperiode, vi vil ikke tænke på eller tale om nogen andre, skuespillere til at spille rollen eller historielinjer eller hvad som helst. Vi vil bare leve i nuet, nuet."

insta stories

Tilbage i 2019, fortalte Elba Vanity Fair at selvom han gerne ville spille James Bond, var det "nedslående" at tale om, at han ikke kunne portrættere karakteren ordentligt på grund af hans hudfarve.

"Selvfølgelig, hvis nogen sagde til mig 'Vil du spille James Bond?', ville jeg være sådan, ja! Det er fascinerende for mig," sagde Elba. "Men det er ikke noget, jeg har givet udtryk for, som: Ja, jeg vil være den sorte James Bond.

Han fortsatte: ”Når man får folk til at gå i gang fra et generationssynspunkt: ’Det kan ikke være’. Og det viser sig virkelig at være farven på min hud. Og hvis jeg så får det, og det ikke virkede, eller det virkede, ville det så være på grund af farven på min hud? Det er en svær position at sætte mig ind i, når jeg ikke har brug for det."

Fra:Men's Health UK

Daniel DavisDaniel Davies er en stabsskribent hos Men's Health UK, som har rapporteret om sportsvidenskab, fitness og kultur for forskellige publikationer i de sidste fem år.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.