Cheesecake Factory åbner en ny restaurant, socialt munk asiatisk køkken

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Cheesecake Factory er kendt for mange ting: an ekspansiv menu, deres lækre Brunt brød, og selvfølgelig, ostekage. Og masser af det. Derfor er det så overraskende, at spisestedet åbner en ny restaurant, der ikke indeholder nogen af ​​deres verdensberømte desserter.

Den nye fast-casual restaurant vil blive kaldt Social Monk Asian Kitchen, og den vil indeholde mad fra asiatiske lande som Thailand, Vietnam, Malaysia, Singapore, Kina, Indonesien og Indien. Som Spiser rapporter, er menuen ikke færdiggjort, men den vil omfatte retter som nudler, sandwich, karryretter, salater og risskåle, uden nogen ostekage i sigte.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Cheesecake Factory grundlægger og administrerende direktør David Overton fortalte

insta stories
Spiser, "Vi var virkelig interesserede i at skabe et nyt koncept, og troede, at asiatisk mad ville passe meget godt til en hurtig, afslappet ramme."

Social Monk Asian Kitchen er planlagt til at åbne til efteråret i Los Angeles -forstaden Thousand Oaks. Navnet på den nye restaurant blev valgt, fordi virksomheden ønskede noget "der umiddelbart var spændende og også noget legende og meget tilgængeligt," tilføjede Overton.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Dette er ikke virksomhedens første gang, der udvider sig til den asiatiske madkugle. Cheesecake Factory ejer og driver også RockSugar Southeast Asian Kitchen, som blev grundlagt i 2008 og har to lokationer i Los Angeles og Chicago. Restauranten byder på retter fra lande som Thailand, Vietnam, Malaysia, Singapore og Indonesien. RockSugars kok, Mohan Ismail, vil også fungere som kulinarisk direktør for Social Monk.

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:Delish os

Temi AdebowaleTemi Adebowale er redaktionsassistent hos Men's Health.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.