At vælge et husskilt

Vi tjener en kommission for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Et smart og veldesignet husskilt, der bærer dit hjems nummer eller navn – eller begge dele – er den perfekte prikken over i'et, der ramper op bremse appel og få en ejendom til at se elsket og velplejet ud.

Det er også en praktisk investering. Der er intet lovkrav om at vise navn eller nummer, siger en talsmand for The Royal Mail: 'Men hvis du undlader at vise det officielle husnavn eller nummer på din ejendom, du risikerer at få problemer med leveringen af varer.'

Udover at være både imødekommende og fornuftigt, kan et synligt husskilt også redde dit liv, siger Jeremy Day, grundlægger og ejer af Rustik sten, et firma, der designer og leverer skilte og andre indgraverede genstande: 'Det er en skræmmende tanke, at hvis beredskabstjenesterne ikke kan finde dig, er det afgørende tid, du mister. De har svært ved at finde numre fra et gadebillede, og det kan være meget svært at se om natten.'

Så hvad forhindrer dig i at give dit hjem denne øjeblikkelige løft? Her er vores guide til at vælge det bedste husskilt til dit hjem:

Placering først

Husskiltets primære formål er at ses tydeligt fra gaden. Det behøver ikke at være på husets væg – det kan være på portstolpen, selve porten eller en havemur, eller endda på en fritstående postkasse.

"Vores bedst sælgende skilte er helt klart vores skiferskilte på skiferpæle og skiferskilte på hængende beslag," siger Jeremy.

sandstensskilt med beslag, rustik sten
Sandstensskilt med beslag, Rustik sten

Rustik sten

husskilt skiferskilt, rustik sten
Skiferskilt, Rustik sten

Rustik sten

Vælg en position, hvor skiltet let kan ses på alle tidspunkter af dagen og natten, og året rundt. "Du skal tjekke, at placeringen ikke er tilsløret af planter i sommermånederne," siger indretningsarkitekt Rudolf Diesel, der arbejder med ejendomsudviklere og private kunder, der opgraderer deres udendørsarealer. "Også, hvis det er lavt niveau skiltning - såsom et navn og nummer på en indkørselsstolpe - sørg for, at det er stort nok til at blive set."

Større er næsten altid bedre, når det kommer til husskilte, men sørg for at balancere størrelsen på dit skilt med proportionerne af din ejendom. Overvej også belysning. Bed en kvalificeret elektriker om at montere belysning rundt om skiltet, så det kan oplyses i mørke eller overskyet vejr.

Selvom det er et elegant look, advarer Rudolph mod at vælge mørke bogstaver på en mørk baggrund: 'Du kan skabe et smukt sort skiferskilt med sorte bogstaver, som ser fantastisk ud om dagen, men om natten kan ingen finde du.'

Notonthehighstreet.com

Personligt husskiferskilt

notonthehighstreet.com£38.00

KØB NU

Ideer til husskilte

Står du i et design? Tag udgangspunkt i den arkitektoniske periode i dit hjem. En ældre ejendom, såsom georgiansk eller victoriansk, vil blive forstærket af traditionelle materialer såsom messing eller poleret krom.

Poleret eg, kalksten eller andre naturlige materialer tilføjer interesse til fronten af ​​moderne hjem. Kalksten og andre sten kan have detaljer tilføjet i relief, så bogstaver og tal skiller sig ud fra overfladen i stedet for at blive indgraveret. Jeremy siger priser for Rustik sten skiferskilte på skiferstolper starter fra £132 op til £500, hængende skilte varierer fra £177 til £400. Alt er inklusive moms og levering.

Eller vælg en ultramoderne Perspex eller akryl. Disse materialer kan se sensationelle ud, når de 'svæver' lidt væk fra væggen. Aluminium, børstet krom eller poleret cortenstål ser også slående ud på moderne hjem. Nummeret og navnet kan graveres eller laserskæres for at skabe et meget nyttigt kunstværk.

Dit design kan også afspejle navnet på dit hus, hvis det har et. For eksempel, hvis du bor i Rose Cottage, vil du måske gerne inkorporere et rosemotiv i en smuk keramik cottagecore-stil tegn, såsom denne pink på sort design fra Landsbyens grønne skilte.

corten stål hus navneskilt, cam grafik via notonthehighstreetcom
Corten Steel House Navneskilt, Cam Graphic via Notonthehighstreet.com

Notonthehighstreet.com

roser, landsbygrønne skilte
Roser, Landsbyens grønne skilte

Landsbyens grønne skilte

"Vi har også set fantastiske staldombygninger med skilte lavet af forkullet træ fra de omkringliggende områder," siger Rudolph. 'Ideen er frisk og på punkt, og forkullet træ er holdbart og holder.'

Selvom det giver mening at vælge et komplementært materiale, skal du sørge for, at det giver tilstrækkelig kontrast til baggrunden, ellers vil husskiltet falde ind og være svært at se.

Hvis du er usikker, er ætset skifer et 'tidløst og elegant valg', tilføjer Rudolph. 'Og de fleste skrifttyper på skifer vil se sensationelle ud, især ætset med et strejf af farve for at give kontrast. Vælg altid ætset i stedet for trykt. Trykte skilte kan se hjemmelavede ud.'

Skifer er også et af de mest omkostningseffektive valg. Som et eksempel, et grundlæggende hvid-ætset skifer (300 mm x 75 mm) skilt fra online firma Design et skilt koster £24,99 plus levering.

Sådan vælger du den rigtige størrelse

Der er virkelig ingen 'one size fits all' for et husskilt. Hvert hjem er individuelt. Hvordan dit skilt ser ud, når det er in situ, vil blive påvirket af specifikke omgivende funktioner. Planter og træer, placeringen og vinklen af ​​stier og indkørsler, selv lygtepæle og luftkabler kan alle påvirke skiltets visuelle tiltrækningskraft.

husskilt, kolibri dekorativt husskilt. selene tegn ltd
Hummingbird dekorativt husskilt, Selene tegn

Selene Signs Ltd

Det bedste råd er at måle det rum, hvor du ønsker at placere skiltet, og klippe et stykke papir ud, så det passer. Eksperimenter med forskellige stilarter og skrifttyper, og prøv hver enkelt for at se, hvordan det ser ud ved at fastgøre det til væggen med malertape. Se på skiltet fra alle vinkler og fra midten af ​​vejen. Naboerne kan hæve et øjenbryn, men det skal være klart, synligt og ikke 'tabt' i den overordnede facade af dit hjem.

Husk, skiltet behøver ikke at være aflangt eller firkantet. Nogle hjem passer til et ovalt eller cirkulært design, men vi vil fraråde ottekanter og andre komplekse former.

Fakta om skrifttyper

Medmindre du er grafisk designer, vil din viden om skrifttyper og typografi (kunsten at arrangere bogstaver) sandsynligvis være ret grundlæggende. Selve valget af skrifttyper er overvældende – og det kan være en kostbar fejl at vælge forkert – så det kan betale sig at forstå et par grundregler først.

Skrifttyper er opdelt i to typer - serif og sans serif. Serif-skrifttyper kan have krøller, ruller og kroge for enden af ​​bogstaver. Populære eksempler omfatter Garamond, Georgia og Times Roman. De føles 'blødere' og mere følelsesladede. Stærkt definerede sans serif-skrifttyper, såsom Helvetica, Futura og Arial, har ingen sådanne udsmykninger.

Notonthehighstreet.com

Premium Natural Edge Fritstående husskilt

notonthehighstreet.com£319.00

KØB NU

"Du skal starte med at kende dit hjem," siger Rudolph. 'Hvis du for eksempel er heldig at bo i et fantastisk art deco-hus, som har alle de arkitektoniske kendetegn fra art deco-æraen, så vil du vælge en skrifttype af samme stil, såsom Gatsby. Du ønsker ikke at gå efter en almindelig skrifttype som Arial.'

Som en generel regel skal du undgå kursiv og alt for udsmykkede skrifttyper, som er svære at læse på afstand. For maksimal synlighed skal du heller ikke vælge meget slanke eller lette versioner af skrifttyper.

Hvis du bestiller dit husskilt online, har de fleste virksomheder en preview-funktion, så du kan se, hvordan bestemte skrifttyper ser ud i dit valgte design. Er du i tvivl, så spørg virksomheden til råds.

Hvor kan man købe et husskilt

Der er adskillige online virksomheder, der tilbyder skræddersyede husskilte. Du finder også lokale håndværkere og kunsthåndværkere enten gennem sociale medier eller sælger deres produkter videre Etsy eller Notonthehighstreet.com. Tilpassede skilte er også tilgængelige på hovedgaden; Timpson, den alsidige boligservicebutik, har et udvalg i butikker og online. I den øverste ende af budgetskalaen kan du også bede en stenhugger om at udskære et husskilt til dig. Omkostningerne vil afhænge af størrelsen og typen af ​​den valgte sten.

Start din research med at samle eksempler på tegn, du beundrer – måske kunne du lave et Pinterest bestyrelse. Du vil måske også søge professionel rådgivning hos en grafisk designer. Dette kan være særligt vigtigt, hvis dit hus er usædvanligt, eller du planlægger at have en række udvendige skilte på porten, væggen og hoveddør for eksempel, som kræver et sammenhængende udseende.

Husnummerskilte & husnavneskilte

Personlig massivt messing ovalt husskilt, fuglemotiv

Personlig massivt messing ovalt husskilt, fuglemotiv

Husets navneskilt Firmajohnlewis.com

£175.00

KØB NU
Premium glat skiferhusnummer

Premium glat skiferhusnummer

husnavneskilt.dk

£34.99

KØB NU
Personlig malet aluminium rektangel husskilt

Personlig malet aluminium rektangel husskilt

Husets navneskilt Firmajohnlewis.com

£50.00

KØB NU
Marmorhusskilt

Marmorhusskilt

Dal Møllevalleymill.co.uk

£48.00

KØB NU
Messing Reb Fælge Oval House Sign

Messing Reb Fælge Oval House Sign

husnavneskilt.dk

£85.99

KØB NU
Neeley 3-line vægadresseplade

Neeley 3-line vægadresseplade

Dakota FieldsWayfair

£132.99

KØB NU
EcoStone Miljøvenlig Buet 3-cifret husnummer

EcoStone Miljøvenlig Buet 3-cifret husnummer

husnavneskilt.dk

£56.99

KØB NU
Personligt eget skilt af egetræ

Personligt eget skilt af egetræ

Husets navneskilt Firmajohnlewis.com

£60.00

KØB NU
Dobbelt hjerte rustikt skiferhus navneskilt

Dobbelt hjerte rustikt skiferhus navneskilt

husnavneskilt.dk

£29.99

KØB NU
Personligt portland stenhusnummer

Personligt portland stenhusnummer

Husets navneskilt Firmajohnlewis.com

£30.50

KØB NU
Husnummerskilt

Husnummerskilt

StålmunkeEtsy

£46.01

KØB NU
Flydende husnumre med beslag - Century Gothic Font

Flydende husnumre med beslag - Century Gothic Font

SuperCoolCreationsEtsy

£10.99

KØB NU

Sådan hænger du dit skilt

Der er mange måder at anbringe dit husskilt sikkert på. Det vil til en vis grad afhænge af materialet i husskiltet. 'Vi foretrækker at have skilte, der er fastgjort på væggen, så man ikke ser nogen skruer eller grimme detaljer,' siger Rudolf. 'Med løse bogstaver og tal har vi en tendens til også at gå med en flydende tilgang, hvor skruerne holder bogstaverne og tallene bagfra for at give det et ubesværet udseende.'

Kan jeg tilføje et nyt navn til mit husskilt?

Hvis du tænker på en total rebrand til dit hjem – måske efter en større renovation – du kan vælge og vise et hvilket som helst navn, du vil.

Royal Mail siger dog, at hvis du ønsker, at navnet skal tilføjes til Royal Mails postnummeradressefil (PAF®), skal du informere gadenavne- og nummerafdelingen i din kommune. Dette lovpligtige organ for navngivning og nummerering af ejendomme skal acceptere det nye husnavn og vil direkte instruere Royal Mail Address Management Unit om at foretage ændringen.

Hvis dit hus allerede har et nummer, forbliver din officielle adresse som husnummer, men et husnavn kan tilføjes til at eksistere ved siden af ​​- for eksempel Rose Cottage, 1 High Street.

Følge med Smukt husInstagram.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.