Idéer til hyggeligt bondehus sengetøj 2022: Butiksark og mere her

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Bondehus indretning har en ubestridelig appel, der kombinerer ret praktisk med rustik charme. Samlet set er det en populær stil, der oversættes godt til ethvert rum i huset, men et godt sted at eksperimentere med det æstetiske er dit soveværelse. Tænk over det, dette værelse skal være dit personlige tilflugtssted fra verden fyldt med plyspuder og afslappende sengetøj, der er lige dele hyggeligt og luksuriøst - hvilket er det, trenden handler om.

At opdatere dine lagner er også en enkel måde at friske tingene op på. Og hvis du ikke vidste det, kan tilbagelænede neutrale og dristige farver begge opnå en stuehusstemning beviser, at der er noget her for enhver smag. Bondegårdsprint er ikke kun gingham og blomster, de inkluderer stoffer med vintage flair og teksturer. Du er velkommen til at mikse og matche stykker eller vælge bekvemmeligheden ved et matchende sæt. Uden videre byder vi dig velkommen til at blive inspireret, som du aldrig har gjort før, takket være vores førsteklasses sengetøjsidéer til bondehuse nedenfor.

insta stories