Prins Harry afgiver første erklæring om Meghan Markle og hans nye baby dreng

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Meghan Markle og prins Harry bød lige deres baby dreng velkommen i morges. Harry kom ud for at hilse på pressen og gav sine første bemærkninger om fødslen. Han smilede og var tydeligvis meget begejstret. "Dette er helt sikkert min første fødsel, men det var fantastisk, helt utroligt," sagde han. "Og som sagt, jeg er så utrolig stolt af min kone, og som enhver far og forælder nogensinde ville sige, er din baby helt fantastisk."

Her er Harrys fulde, sprudlende bemærkninger til journalister:

Jeg er meget begejstret for at meddele, at Meghan og jeg selv havde en dreng tidligt i morges, en meget rask dreng. Mor og baby har det utrolig godt. Det har været den mest fantastiske oplevelse, jeg nogensinde kunne forestille mig. Hvordan enhver kvinde gør, hvad de gør, er uforståeligt. Men vi er begge helt begejstrede og så taknemmelige for al kærlighed og støtte fra alle derude.
insta stories
Det har været fantastisk, så vi ville bare dele dette med alle. [Vi] tænker stadig på navne. Barnet er lidt forsinket, så vi har haft lidt tid til at tænke over det, men det er den næste smule. Men for os tror jeg, at vi vil se jer om sandsynligvis to dages tid som planlagt som en familie for at dele det med jer, så alle kan se barnet. Jeg har ikke været ved mange fødsler; dette er helt sikkert min første fødsel, men det var fantastisk, helt utroligt. Og som sagt, jeg er så utrolig stolt af min kone, og som enhver far og forælder nogensinde ville sige, er din baby helt fantastisk. Men denne lille ting er absolut til at dø for. Jeg er lige over månen. Mange tak, fyre. Tak skal du have.

Dette indhold er importeret fra Twitter. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Den stolte nye far prins Harry er BURSTING
pic.twitter.com/7Wn2ExZR0L

- Hannah Furness (@Hannah_Furness) 6. maj 2019

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:ELLE OS

Alyssa BaileyNyheds- og strategiredaktørAlyssa Bailey er nyheds- og strategiredaktør på ELLE.com, hvor hun overvåger dækning af berømtheder og kongelige (især Meghan Markle og Kate Middleton).

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.