Pete Davidson så han holdt Saint Wests hånd uden Kim Kardashian

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Pete Davidson's bånd til Kardashian-klanen ser ud til at blive stærkere og stærkere.

Lørdag blev fhv Saturday Night Live komiker blev set holde hånd med Saint West, Kim Kardashian's seks-årige søn, mens han shoppede i Los Angeles, ifølge optagelser opnået af TMZ. Klippet viser duoen gennemse ting som hatte ved en kiosk og stå uden for The Cheesecake Factory. Kardashian var angiveligt ikke til stede under udflugten.

I videoen bærer Davidson en mørkegrå T-shirt, skovgrønne basketballshorts og en baseballkasket. I mellemtiden bærer Saint en blå T-shirt med matchende shorts og en bøttehat.

london, england maj 30. Kim Kardashian og Pete Davidson ses den 30. maj 2022 i London, England foto af megagc images
Kim Kardashian og Pete Davidson i London.

MEGAGetty billeder

Kardashian har tre andre børn - North West, Chicago West og Psalm West - som hun deler med eksmanden Kanye West.

Ørneøjede fans mener, at Davidson har udviklet et stærkt bånd til børnene, efter at han modtog en

insta stories
ny tatovering april, der kunne tolkes som en subtil hyldest til dem. På billeder ser det ud til, at blækket står "KNSCP", der muligvis står for fornavnets initialer på hans kærestes børn: North, Saint, Chicago og Psalm.

Davidson er kendt for sin tendens til at få tatoveringer for at udtrykke hengivenhed. I et interview med Ellen DeGeneres tidligere i år afslørede Kardashian, at Davidson har fået mere end tre tatoveringer dedikeret til hende - og at han endda mærkede hendes navn på sin krop.

"Jeg tror bare, at han sagde: 'Jeg vil have noget, der er der, som jeg ikke kan slippe af med'," forklarede hun. "Fordi han er i gang med at slippe af med sine arm- og nakke-tatter. Så han siger: 'Jeg vil ikke være i stand til at slippe af med det eller skjule det, og jeg ville bare have det, sådan som der som et ar.'

Fra:Harper's BAZAAR USA

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.