Prins William og Kate Middleton flytter til "The Big House" i Windsor

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

Endnu en opdatering i det hele Kate Midleton og Prins William bevægende saga. Kongeparret søger efter sigende at flytte tættere på dronningen i Windsor, men deres tidligere planer om at flytte ind i det nyligt renoverede Adelaide Cottage (kun 10 minutters gang fra Hendes Majestæt) er tilsyneladende blevet aflyst.

I stedet, Sunday Times rapporterer, at Cambridges sandsynligvis vil flytte ind i "The Big House" på Windsor Estate, da prins Charles ikke vil bruge det så meget, når han er konge. I mellemtiden vil parret beholde deres lejligheder i Kensington Palace og vil også bruge Anmer Hall (deres hjem i Norfolk) regelmæssigt.

stort hus windsor

PAUL ELLISGetty billeder

"De er helt vilde med det deroppe, det er deres lykkelige sted," fortalte en kilde, som er en ven af ​​William, til magasinet og tilføjede, at Wills og Kate vil flytte tilbage til Anmer "efter skoleårene."

insta stories

"Virkeligheden er, at de er ret begrænset til, hvad de kan gøre i London," sagde en anden ven. »Børnene kan ikke gå ind i parken og sparke fodbold med vennerne. Deres plan er at være der de næste 10 til 15 år og derefter flytte til Anmer, som er så specielt for dem.”

bbc børn i nød og tegneseriehjælp 'big night in'

Comic ReliefGetty billeder

Dette omdrejningspunkt til "The Big House" kommer midt i et lille drama om Adelaide Cottage med prinsesse Eugenie. Det Daglig posttidligere rapporteret, at kilder "tæt på Yorks" sagde, at hun "havde forsøgt at sikre Adelaide Cottage i et stykke tid, da hun flytter ud af Frogmore" og "før Andrews seneste skandale, var det bestemt en ejendom, han [også] forsøgte at sikre til sin datter."

Publikationen bemærkede, at "der er ingen tvivl om", at Cambridges ville få førstevalg i sagen, men det ser ud til, at de er flyttet til større og mere avancerede huse, så ¯\_(ツ)_/¯.

Fra:Kosmopolitisk USA

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.