John Lewis x @Hygge_for_home Skandi-inspireret redigering starter fra £5

instagram viewer

Vi tjener en kommission for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Føler du et skandinavisk-inspireret interiør opfrisket til foråret? Så har vi gode nyheder - John Lewis & Partnere har slået sig sammen med Reena Simon (af @hygge_for_home fame) for at frigive en kurateret kapsel af boligartikler – alt sammen påvirket af skandinavisk design.

Redigeringen indeholder 20 produkter inklusive møbler, tilbehør og køkkenudstyr, der alle efterligner Reenas symbolske minimalistiske og tidløst interiør æstetisk (tænk: neutrale toner, naturlige teksturer og stykker, der overskrider flygtige tendenser). "Længde levetid og bæredygtighed går hånd i hånd og er kernen i Scandi-trenden, hvilket afspejler, hvorfor så mange af os føler os tiltrukket af det," siger Reena. "Jeg tror, ​​at vi i år søger at definere vores hjem ikke bare på et øjeblik, men for at skabe hjem, der kan modstå tidens tand."

Hvis du tilfældigvis spekulerer på, om vi måske nærmer dig slutningen af ​​Scandi-styles øjeblik i interiørets søgelys, så lad os være den første til at fortælle dig – trenden (hvis den efter så mange år på forkant med boligindretning stadig kan kaldes det) er ved at gå ingen steder. Faktisk, om noget, tager det yderligere fart (søgninger efter 'Scandi' på John Lewis-webstedet er steget 40 procent sammenlignet med denne tid sidste år) – og vi er ikke sure over det.

insta stories

På den note, her er nogle af vores yndlingsstykker fra redigeringen...

1Packington sidebord
sidebord i træ

John Lewis & Partnere

Fortæl det ikke til de andre i samlingen, men dette stykke er Reenas favorit. 'Det stykke, jeg blev mest betaget af i forårs-sommer 2022-kollektionen og kunne forestille mig at holde en levetid var Packington Side Table, lavet af aske og bæredygtigt hentet fra britiske skove," hun siger. 'Blegt træ foretrækkes i skandinavisk interiør, og dette møbel er særligt interessant med sine mørke striber kendt som olivenaske. Det fremhæver årerne i træet, hvilket gør hvert bord helt unikt.'

KØB NU: 199 kr

2Ravfarvet bobleglaskaraffel
john lewis og partnere bobleglaskaraffel i rav

John Lewis & Partnere

Til raffinerede vinfredage præsenterer vi: bobleglaskaraflen, som rummer en liter væske – perfekt til din favorit Pinot. Ravfarven tilføjer en lille kontrast til typisk neutrale skandinaviske interiører – du kan endda vælge at lade den stå på udstilling og fyldt med løv.

KØB NU: 18 kr

3Parawood gulvlampe
lys trægulvlampe med creme skærm

John Lewis & Partnere

Parawood gulvlampen er ikke kun et tidløst stykke, der kan komplementere næsten ethvert interiør, den er også utrolig kompakt – ideel, når du mangler plads.

De metalliske accenter giver den en nedtonet industriel æstetik, mens den råhvide hørskærm giver en let rustik kant.

KØB NU: 150 kr

4Vendbar middags- og fyrfadsstage
john lewis og partnere vendbar middag fyrfadsstage

John Lewis & Partnere

Hvis der er én ting, som skandinaver udmærker sig i, når det kommer til boligindretning, så er det at skabe en hyggelig og indbydende stemning. Tag et blad ud af deres bog med denne vendbare middags- og fyrfadsstage – som kan rumme både lysestager og fyrfadslys.

KØB NU: 18 kr

5Labyrint pude
gul pude med hvidt broderi og trim

John Lewis & Partnere

Intet forsegler en ordning som en pude af god kvalitet. Inkorporer Maze-puden, som har prik- og linjebroderi og frynser på kanterne, i et soveværelse eller en stue for ekstra tekstur og et hit af farver.

KØB NU: 30 kr

6Bilha vase
john lewis og partnere bilha vase i råhvid

John Lewis & Partnere

Lad os lige afklare noget: du kan aldrig få for mange vaser. Bilha-vasen har en klassisk og helt tidløs form, og den er også håndlavet – hvilket betyder, at den vil tilføje ekstra tekstur til dit design.

KØB NU: 25 kr

7Firkantet jute puff
john lewis og partnere firkantet jute puff

John Lewis & Partnere

Både praktisk og let for øjnene, den firkantede jute-puff giver et væsentligt element i skandinavisk indretning: tekstur. Plus, til £79, er det lidt af en handel.

KØB NU: 79 kr

8Kashmirkast af uld
john lewis og partnere uld cashmere kast

John Lewis & Partnere

'Kombinationen af ​​funktionalitet og skønhed inden for Scandi-trenden parret med dens neutrale toner betyder, at du kan vælg og vælg varer, der kan komplementere et klassisk og traditionelt hjem eller et moderne og moderne,' siger Reena. Dette uldkashmirkast er et godt eksempel

KØB NU: 130 kr

9Leckford sideplade i stentøj
råhvid stentøjsplade med kanter

John Lewis & Partnere

"Samlingen er inspireret af svampegællerne fra Leckford Estate i Hampshire, opdrættet af John Lewis Partnership i over 90 år," siger Simon. Dette er tydeligt i prægningen på Leckfords stentøjsserie, hvor kanter på pladekanter efterligner svampegællerne.

Prisen starter ved £5 for en sidetallerken.

KØB NU: Fra £5

10Søjle lænestol
john lewis partners søjlelænestol med stenfarvede hynder

John Lewis & Partnere

Det lyse træ og den synlige rygstøtte i rattan giver Pillar-lænestolen en seriøs skandinavisk æstetik. Style den op med en detaljeret pude eller et blødt indlæg.

KØB NU: 429 kr

Følge efter Smukt husInstagram.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan muligvis finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.