Kate Middleton koordinerede prins George og prinsesse Charlottes aktiviteter fra Caribien

instagram viewer
  • Kate Middleton forblev en praktisk mor, mens hun var på sin otte-dages kongelige tur i Caribien med ægtemanden prins William.
  • Kate havde kæmpet mod jetlag og "var oppe ved daggry og sendte beskeder hjem og organiserede prins George og prinsesse Charlottes efterskoleaktiviteter."
  • Det Forenede Kongerige er fem timer foran Caribien; så mens Kate begyndte sine daglige aktiviteter, var hendes børn ved at afslutte deres skoledag.

Kate Middleton forblev en praktisk mor, mens hun var på hende otte dages kongelig tur i Caribien med ægtemanden prins William. Ifølge Mennesker, havde Kate kæmpet mod jetlag og "var oppe ved daggry og sendte beskeder hjem og organiserede prins George og prinsesse Charlottes efterskoleaktiviteter."

Det Forenede Kongerige er fem timer foran Caribien; så mens Kate begyndte sine daglige aktiviteter, var hendes børn ved at afslutte deres skoledag.

De kongelige børn deltager Thomas's Battersea, en privatskole i London. Prinsesse Charlotte startede i september 2019– hun er nu i år 2 – og prins George går i øjeblikket i år 4. I skolen kaldes de ikke "prins" og "prinsesse", snarere går de af George Cambridge og Charlotte Cambridge.

insta stories

prinsesse charlottes første skoledag

Prinsesse Charlotte ankommer til sin første skoledag med sin bror Prins George og hendes forældre hertugen og hertuginden af ​​Cambridge, på Thomas's Battersea i London den 5. september 2019 i London, England.

WPA Pool//Getty billeder

Mens hun var på Bahamas, talte Kate om at bringe sine børn tilbage på besøg og sagde: "Vores tre børn, George, Charlotte og Louis, alle elsker at være ved havet, så jeg håber, de vil være i stand til at opleve dit klare vand og smukke strande før også lang."

Cambridges har en sød tradition, før Kate og William tager afsted på tur. "De spørger os altid, hvor vi skal hen," sagde prins William. "Og vi viser dem, hvor vi er på kortet."

Mens han var til en reception i Cahal Pech i Belize, sagde prins William, at han har holdt deres ældste, George, i løkken. "Vi lader dem vide, hvor vi er, og han finder os på kortet og sætter en nål i det og deler med de andre," sagde han.

Mens prins George og prinsesse Charlotte har sluttet sig til deres forældre på kongelige ture, Prins Louis har endnu ikke rejst med dem i en officiel egenskab. Den mindste Cambridge er kun tre år gammel; han går i øjeblikket på Willcocks Nursery School i Kensington, og vil sandsynligvis følge sine ældre søskendes vej ved at gå på Thomas's Battersea til efteråret.

Fra: By og land USA

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

©Hearst Magazine Media, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.