Lady Gaga afslører, at hun holder op med at ryge og aldrig vil ryge igen

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

  • Lady Gaga har afsløret, at hun er holdt helt op med at ryge og gik "cold turkey" på vanen.
  • Sangeren fortalte Ny musik dagligt på Apple Music: "Jeg sværger på mit liv, jeg ryger ikke cigaretter."
  • Gaga detaljeret hvor "brutalt" det var at slippe af med vanen, men at hun ikke går tilbage.

Lady Gaga har netop løsladt hende længe ventet ny single, "Dumme kærlighed", og hun har også afsluttet en usund vane, hun engang havde.

Under et interview med Ny musik dagligt med Zane Lowe på Apple MusicLady Gaga sagde: "Jeg ryger ikke længere, men jeg ville ryge 40 cigaretter hele dagen lang."

Men ifølge En stjerne er født skuespillerinde, var det langt fra let at opgive skruestik. Hun tænkte: "Jeg holdt helt op - jeg holdt op med cold turkey. Men det var så svært. Hvis du ikke ryger, skal du ikke ryge! Fordi det er værre at holde op. Det er så brutalt. Og jeg vil aldrig ryge igen, fordi jeg tror, ​​jeg så Jesus i en hel uge. Det var så forfærdeligt."

Se hele opslag på Instagram

Superstjernen var stejlt på, at hun slet ikke længere ryger: "Jeg sværger på mit liv, jeg ryger ikke cigaretter." Grundlæggende indvarsler Gaga en helt ny æra i 2020, og den er røgfri.

Gaga dater i øjeblikket iværksætter og investor, Michael Polanksy, med hvem hun har postet flere elskede Instagram-billeder. Da hun gik ud på platformen, puttede sangerinden sig sammen med sin nye mand og skrev et billede: "Vi havde det så sjovt i Miami. Kærlighed til alle mine små monstre og fans, I er de bedste! ❤️."

Se hele opslag på Instagram
Fra: Harper's BAZAAR USA

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

©Hearst Magazine Media, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.