De bedste Airbnbs i Florida i 2022

instagram viewer

En ejendom ved havet med ikke én, men to villaer?! Ja tak. Boligen har også privat adgang til stranden og kan huse op til 16 gæster, hvilket er god plads til flere familier.

Trænger du til noget andet i Miami? Overvej at bo i en træhytte i Little Haiti, der ligger lige mellem South Beach og lufthavnen. Placeringen og pladsen er speciel, og du kan ikke slå et prisskilt på så lidt som $66 per nat.

Hvis slanke ejerlejligheder ligger i din gade, kan du nyde den utrolige havudsigt fra denne to-værelses W Hotel Brickell Miami.

Professionelt rejsetip: Nogle gange kan du finde bedre tilbud på luksushoteller via Airbnb, så sørg for at lave din research.

Dernæst et fredeligt Fort Myers-samfund med fantastiske hjem i pyramidestil. Der er et privat naturreservat på stedet og charmerende indretning, der vil få dig til at føle dig mere afslappet end nogensinde.

Hvem vil ikke gerne bo på en luksusejendom ved vandet? Det er præcis, hvad du får fra Airbnbs leje med fire soveværelser i Fort Lauderdale. Bonus: Saltvandsbassinet på bagsiden er opvarmet!

insta stories

Elsker du Orlando forlystelsesparker, men ikke de kitschede hoteller? Bo på denne resort-lignende Airbnb med en privat pool, spabad, kajakker og meget mere.

Har du nogensinde ønsket at bo på en husbåd? Nu kan du. Du vil være i stand til at indtage havluften og ikke bekymre dig, der er aircondition.

Smukt hus, vi værdsætter skønheden og populariteten af ​​veldesignede små rum. Indtast: et lille hjem ved søen i Orlando. Tag dette som dit tegn for at booke den solo-rejse!

Sidst, men ikke mindst, en ejendom i Tampa, der er blevet besøgt af folk som f.eks Vanderpump regler støbt. Der er en båd, en udendørs bålplads, et fantastisk dæk ved vandet og meget mere. Vent ikke og lav disse rejseplaner, før datoerne bliver booket op.