Den bedste møbelmaling i 2022—Start That Home DIY Project

instagram viewer

Hvilken slags maling bruger du på en kommode?

“Jeg kan godt lide Sherwin Williams Pro Classic, fordi den ikke behøver en primer eller topcoat og hæfter godt. Jeg kan også godt lide den til beklædning og døre, fordi den ikke så let slider," siger Julie Blanner, livsstilsblogger og underholdningsekspert. “Jeg har malet så mange træmøbler med denne maling, og den giver ikke kun en fejlfri finish, men den skår ikke. Den har en hård, smuk glans."

Hvilken slags maling kan du bruge på møbler uden at slibe?

Slibning er rodet og tidskrævende, men der er et alternativ. "Brug en flydende slibemaskine, som eliminerer behovet for slibning," tilføjer Blanner. Den påføres som maling, kommer nemt ind i afkroge og giver en ru overflade, når den er tør, så du kan bruge din yndlingsmøbelmaling lige over den.

Kan du bruge enhver form for maling på møbler?

Ikke nøjagtigt. "En maling af høj kvalitet er påkrævet for en glat, holdbar finish," understreger Blanner. "En satin eller halvblank i vandbaseret akryl er at foretrække, så den hæfter godt og er nem at rengøre."

insta stories

Det koster lidt mere end nogle typer vægmaling, men finishen vil typisk se bedre ud og holde længere.

Arricca Elin SanSone har i lang tid været en ekspert designbidragyder til Smukt hus. Du kan regne med, at hun leverer form møder funktionsstykker, og hun skriver for mange andre publikationer, bl.a Country Living, Veranda, Forebyggelse, og mere.