Brad Pitt køber 40 millioner dollars hjem i Carmel, Californien

instagram viewer

Det er ingen hemmelighed Brad Pitt har en affinitet for arkitektur og design - og han er kun fortsat med at vokse sin ejendomsportefølje. Hans seneste tilføjelse? En ungkarlehytte på 40 millioner dollars på klippen Carmel, Californien, byen hvor Clint Eastwood engang var borgmester.

Det historiske, Hjem i håndværkerstil blev designet af arkitekten Charles Sumner Greene - som var banebrydende i den californiske bungalowstil med sin bror Henry Mather Greene - for forfatteren D.L. James omkring 1918. Kendt som Seaward (også ofte kaldet D.L. James House), ligger sandstens- og granithjemmet på en skrænt i Carmel Highlands, der har udsigt over vandet, ifølge Gamble House, en organisation dedikeret til arkitektens arbejde. Væggene blev lavet til at se ud, som om de vokser ud af klippekanten.

kystlinje og hav, point Lobos State Naturreservat Pacific Highway, Californien, USA

Kystlinjen ved Carmel-by-the-Sea.

Michael Hubrich//Getty billeder

Det fortalte lokale agenter Wall Street Journal at salget er et af de dyreste, der nogensinde er lukket i Carmel-området. Før Brad købte det, stod det ikoniske hjem tilsyneladende tomt i årevis. "Det er ikke så stort, og det er frygtelig privat," fotograf Alexander Vertikoff,

insta stories
der skød huset i 1997, fortalte Daily Mail. "De laver bare ikke sådan jord mere."

Faktor i Brads pressetur til hans seneste film Kugletog sammen med hvordan han er angiveligt tilbage på den kausale datingscene, og det er sikkert at sige, at Hollywood-hjerteknuseren har været en ret travl fyr!


Elsker du at vide, hvad dine yndlingsstjerner laver? Samme. Lad os følge med dem sammen.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Kelly AllenAssocieret redaktør

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene kommission på nogle af de varer, du vælger at købe.

©Hearst Magazine Media, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.