De bedste Saatva Presidents' Day-udsalg og -tilbud 2023: Køb nu

instagram viewer

Erfarne shoppere ved, at helligdage er den perfekte mulighed for at score gode tilbud på luksusmærker. Nogle vi kigger på i denne sæson? Det bedste Saatva Presidents' Day-salg, som finder sted fra den 7. februar til den 20. (præsidentens dag). Under salgs-ekstravaganzaen, forbered dig på at spare hvor som helst fra $300 til $500 på hele webstedet. Sådan fungerer det:

  • Brug mellem $1.000 – $2250 og spar $300
  • Brug mellem $2.251 – $2.500 og spar $325
  • Brug mellem $2501 – $3000 og spar $350
  • Brug mellem $3.001 og – $4.000 og spar $450
  • Brug mere end $4.000 og spar $500

Disse imponerende rabatter gælder for madrasser, sengetøj, og soveværelse møbler. Med andre ord, alt hvad du har brug for for at skabe dit perfekt sammensatte søvnreservat. Derfor skal du ikke kun vælge de stykker, du har brug for, men også få fat i nogle ting, du faktisk gerne vil have. Personligt bruger vi dette udsalg som en undskyldning for at erstatte vores trætte, gamle madrasser med en af Saatvaer håndlavet, miljøvenlig styles, der er lavet på bestilling.

insta stories

Heldigvis har Saatva nok madrastyper til at passe enhver sovendes behov. Uanset om du leder efter en hybridmodel, innerfjeder, memoryskum, justerbare muligheder eller latex, så har Saatva det. Den bedste del? Hvis du ikke er sikker på, hvilken type madras du vil nyde mest, kan du tage Saatvas hurtige quiz med seks spørgsmål.

Bortset fra luksuskvalitet er vi loyale Saatva-fans, fordi der ikke er nogen traditionel detailhandel, der gør produkterne økonomisk uden for rækkevidde. De ankommer også direkte fra fabrikken til dit værelse (gratis), så der er ingen grund til at slæbe en supertung kasse fra din hoveddør til dit soveværelse. Og hvis der allerede er en madras, hvor din nye skal bo, vil Saatva fjerne den gratis for dig.

Glem endelig ikke, at Saatva også sælger smukke møbler og sengetøj, så hvis du er på jagt efter et nyt soveværelseslook, er du kommet til det rigtige sted. Shop videre og spar!

Shop Saatvas bestsellere
På udsalg
Klassisk madras
Saatva klassisk madras

Nu 16% rabat

$1.680 hos Saatva
Kredit: Saatva
På udsalg
Copenhagen Frame
Saatva Copenhagen Frame

Nu 21% rabat

$1.180 hos Saatva
Kredit: Saatva
På udsalg
Memory Foam Hybrid Madras
Saatva Memory Foam Hybrid Madras

Nu 18% rabat

$1.480 hos Saatva
Kredit: Saatva
Memory skum pude
Saatva Memory Foam pude
$165 hos Saatva
Kredit: Saatva
På udsalg
Saatva Latex Hybrid Madras
Saatva Saatva Latex Hybrid Madras
$1.880 hos Saatva
Kredit: Saatva
Økologisk satin Dynebetræk Sæt
Saatva Økologisk Satin Dynebetræk Sæt
$195 hos Saatva
Kredit: Saatva

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hus smukt Housebeautiful Lettermark logo
Jessica Cherner

Jessica Cherner er House Beautifuls associerede shoppingredaktør og ved, hvor man kan finde de bedste høj-lave stykker til ethvert værelse.