Eucalypso's Cooling Sheets Review 2023

instagram viewer

Som en der skriver om boligindretning– og gennemsøger nettet på jagt efter de allerbedste produkter og tilbud – for at leve af er jeg ganske vist blevet noget af en lakensnob. (Bevis: Mit linnedskab, som er propfyldt med al den bomuld, percale og satin, du kan drømme om.) Jeg har en shortlist med sengetøj mærker som jeg sjældent afviger fra, men da jeg hørte om Eucalypso's ark, jeg var ivrig efter at prøve denne mulighed.

Eucalypso Queen Klassisk Lagen Sæt

Queen klassisk lagensæt

Eucalypso Queen Klassisk Lagen Sæt

Nu 28% rabat

$140 hos Eucalypso

Lavet med tencil Lyocell - som er afledt af bæredygtige kilder som eukalyptus træmasse - Eucalypso fremhæver sit tilbud som "verdens de blødeste og sejeste lagner." Ikke kun er de angiveligt antibakterielle, allergivenlige og antimikrobielle, men mærket hævder også, at Disse køleplader er 70 % mere fugttransporterende end bomuld. Som en, der altid er varm, når de sover, må jeg indrømme, at dette var en stor tegne. Fangsten er dog, at prisen starter ved $195 for et tvillingsæt. Eucalypsos tencel ark sæt er ikke billigt, men er det det værd? For mig er det rungende Ja.

insta stories

Da jeg modtog mine lagner, lagde jeg straks mærke til, hvor silkebløde de var. (Helt ærligt, hvis jeg ikke kendte til mærket på forhånd, ville jeg have været overbevist om, at de var silkelagner.) De var også meget seje at røre ved, selvom jeg ganske vist var skeptisk over for, hvordan de ville holde natten over.

Når jeg siger, at jeg bliver varm, når jeg sover, mener jeg ikke, at jeg har det lidt varmt om morgenen: Jeg føler ofte, at jeg vågner op i en pøl af sved – som om jeg lige har afsluttet en træning. Selv min lette, luftige linned lagner har ikke helt kureret dette problem. Efter min første nat med at sove på Eucalypsos tencel lagen lagde jeg mærke til, at selvom jeg kunne mærke varmen fra udluftningen et par meter væk fra mine tæer, svedte min krop ikke. Overbevist om, at det kunne være et heldigt tilfælde, prøvede jeg igen, og følte mig lige så godt tilpas næste morgen. Og næste morgen. Du får billedet.

eucalypso klassisk pladesæt
Kelsey Mulvey

Hvis det ikke er din topprioritet at holde dig kølig, mens du sover, har Eucalypsos tencel-lagner masser af andre fordele. Ifølge Eucalypso gør lagnernes antimikrobielle og antibakterielle egenskaber dem ideelle til udsat for akne eller følsom hud, og du kan slippe afsted med at vaske dem sjældnere. De fås også i en håndfuld smukke farver, fra en klassisk hvid til det charmerende lyserøde sæt, jeg modtog. Men min yndlingsfunktion? Slaglagenet, som har elastikbånd i hvert hjørne for at sikre, at det ikke rykker sig natten over.

Som alt andet i livet er Eucalypsos lagner ikke perfekte. Den ene - om end meget lille - greb jeg har, er, at mine top- og fittings ser en smule rynket ud, frisk ud af æsken. Jeg kan kun forestille mig, at de vil se ens ud, hvis jeg glemmer at bruge en tørretumbler. Men når jeg tænker på alt Eucalypso's ark gør gør det rigtigt, de er investeringen værd.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Hovedbillede af Kelsey Mulvey
Kelsey Mulvey

Kelsey Mulvey er freelance livsstilsjournalist, der dækker shopping og tilbud for God husholdning, Kvinders sundhed, og ELLE Indretning, blandt andre. Hendes hobbyer omfatter spinningkurser med tema, Netflix og nachos.