8 bedste vækkeure til snoozere i 2023: Køb vores bedste valg

instagram viewer

Forestil dig, at du slumrer væk i drømmeland, da lige pludselig...bip! bip! bip!- en bragende støj stopper din søvncyklus død i sine spor. Det er sikkert at sige, at vågne op altid er et træk, men at have en flot vækkeur kan gøre hele oplevelsen mere overskuelig og måske endda behagelig. Vi ved, hvad du tænker, hvem behov et ordentligt vækkeur, når din smartphone stort set kan det hele? Godt, forskning tyder på at kigge på din telefon kort efter, du vågner, kan øge dit stressniveau og din evne til at blive distraheret, så du kan prøve at begrænse din skærmtid.

Det sagt, vækkeure er ikke ligefrem en ensartet situation. Med så mange stilarter, snooze-muligheder og alarmlyde er det vigtigt at finde en, som du rent faktisk har vil have at vågne op med dag efter dag. Det er grunden til, at vi har slået nettet for de allerbedste vækkeure til dem, der klamrer sig til snooze-knappen. Men før vi går ind i det småting, deler vi et par hurtige tips til at købe den perfekte til dig (fordi, for mange, har det været et minut).

insta stories
  • 1

    Digital vækkeur radio

    Bedste samlet

    uscce digital vækkeur radio

    $27 hos Amazon
    $27 hos Amazon
    Læs mere
  • 2

     Smart natlys digitalt vækkeur

    Bedste budget

    Peakeep Smart Night Light digitalt vækkeur

    $15 hos Amazon
    $15 hos Amazon
    Læs mere
  • 3

    Vækkeur

    Mest Splurge-worthy

    Et ur vækkeur

    $299 hos oneclock.co
    $299 hos oneclock.co
    Læs mere
  • 4

    Twin Bell vækkeur

    Bedste analog

    SHARP Twin Bell vækkeur

    $14 hos Amazon
    $14 hos Amazon
    Læs mere
  • 5

    SmartSet Vækkeurradio

    Bedste højteknologiske

    Emerson Radio SmartSet Alarm Clock Radio

    $30 hos Amazon
    $30 hos Amazon
    Læs mere
  • 6

    Gendan vækkeur

    Bedste lydmuligheder

    Hatch Restore Alarm Clock

    $130 hos hatch.co
    $130 hos hatch.co
    Læs mere
  • 7

     Wake-up lys

    Bedste sollysalarm

    Philips SmartSleep Wake-up Light

    $109 hos Amazon
    $109 hos Amazon
    Læs mere
  • 8

    Ekstra højt vækkeur med sengeryster

    Bedst til tunge sovende

    Sonic Alert Ekstra højt vækkeur med Bed Shaker

    $40 hos Amazon
    $40 hos Amazon
    Læs mere

Hvad skal du overveje, når du køber et vækkeur

Da dit vækkeur vil være det allerførste, du vil interagere med hver morgen, er det vigtigt at vælge en vare, der sætter kryds i alle felter. Tænk først over, hvordan du typisk vågner. Springer du ud af sengen efter én alarm, eller har du brug for et par snoozes for at få startet dagen? Og hvad med lyd? Er du en del af en øvelsessergent eller en fredfyldt melodi, der forsigtigt stiger? Det er også en god idé at tænke på urets visning. Mens et automatisk eller digitalt ansigt typisk er nemmere at læse, kan nogle mennesker måske lide den gammeldags fornemmelse af et analogt ur. Når du har stiftet disse grundlæggende funktioner, er det tid til at tænke på den overordnede stil og særlige funktioner som en Bluetooth-aktiveret højttaler. Glem endelig ikke dit budget.

Sådan valgte vi vækkeure

Vi ønsker, at du skal starte din dag på den rigtige fod, så vi steg til lejligheden og fandt det bedste vækkeur, der er værd at lægge i din indkøbskurv. For hvert valg har vi indregnet pris, stil og brugervenlighed. Nu til valgene. Du vil snart se, at du ikke ønsker at sove på disse recs!