Biossance Black Friday-udsalg 2022: Køb Reese Witherspoon-favoritten

instagram viewer

Er der andre, der føler, at Reese Witherspoon ikke bliver ældre? Forpligtet til sit hudplejeritual er der en grund til, at Witherspoon (46) og hendes datter, Ava Phillipe (23), ligner tvillinger. Heldigvis er Witherspoon ikke bleg for at dele sin hudplejerutine. Hemmeligheden? Hun bruger Biossance produkter to gange om dagen.

I modsætning til nogle kendte hudplejerutiner, der inkluderer en vaskeliste over produkter, er Witherspoon's bare tre enkle trin der er nemme at bruge og lette på huden. Selvom vi måske ikke alle er Biossance-brandambassadører som Witherspoon, behøver du ikke en filmstjerneindkomst for at fylde op med disse hudpleje-must-haves. Endnu bedre, med tidlige Black Friday-tilbud, Biossance tilbyder 30 % rabat på hele webstedet, nu til og med 4. december, når du brug kode GIVE30.

Black Friday-rabatten gælder for hele kataloget af Biossance-produkter, inklusive Witherspoons go-to-øjencreme til mørke rande og Dark Spot Serum, hun bruger til at falme hyperpigmentering.

Reese Witherspoons simple hudplejerutine
insta stories
Squalane + Vitamin C Dark Spot Serum
Biossance Squalane + Vitamin C Dark Spot Serum

Nu 63% rabat

$24 på biossance.com
Squalane + Omega Reparationscreme
Biossance Squalane + Omega Repair Cream
$78 på biossance.com
Squalane + Vitamin C Rosenolie
Biossance Squalane + Vitamin C Rose Oil
$74 på biossance.com

Udnyt denne rabat til at genopbygge din hudplejekollektion eller introducere et nyt produkt til din rutine. Med 30 % rabat på alt er det nu, du skal shoppe efter hudpleje gavesæt og overrask alle dine yndlingsvenner. Spar stort på alt fra gavesæt til strømpestoppere som denne Biossance læbepomade, sværger Witherspoon til. Og hvis du havde brug for flere grunde til at deltage i Biossances største udsalg på året, modtager du også et gratis gavesæt i 10 dele (værdi 170 USD) med alle ordrer over 75 USD.

Biossance gavesæt
Rapid Radiance sæt
Biossance Rapid Radiance sæt
$35 på biossance.com
Self-Care Starter Sæt
Biossance Self-Care Starter Sæt
$49 på biossance.com
Miracle Moisture Set
Miracle Moisture Set

Nu 25% rabat

$54 på biossance.com
Derms mest eftersøgte
Derms mest eftersøgte
$142 på biossance.com
Glow with Gratitude Set
Biossance Glow med Taknemmelighedssæt
$41 på biossance.com
Love, Joy + Bestseller-sæt
Biossance Love, Joy + Bestseller-sæt

Nu 25% rabat

$43 på biossance.com

Biossance er et mærke, du kan have det godt med. Deres produktformler kommer fra de samme laboratorier, der udviklede teknologien, der skabt en kur mod malaria. Alle Biossance-produkter, inklusive Witherspoons foretrukne øjencreme, er sikre at bruge på huden, og er fri for over 2.000 ingredienser, der vides at være giftige for kroppen eller miljøet.

Forpligtet til bæredygtighed formulerede Biossance sit eget veganske alternativ til squalen (en olie, der bruges i hudpleje, der kommer fra hajlever) og er certificeret af PETA, Leaping Bunny og Environmental Working Gruppe. Alle Biossance-produkter kommer i 100 % genanvendelig emballage med deres forpligtelse til at være nul-affald inden 2025. Og har vi nævnt, at din ordre kommer i CO2-neutral forsendelse?

Miljøvenlig, økologisk, og 30 % rabat til Black Friday? Dette er en aftale, du ikke må gå glip af. Grib koden GIVE30 og gå til Biossance-webstedet for at begynde at spare. Når vinteren kommer, vil din hud takke dig for at holde den hydreret.


Følg House Beautiful videre Instagram.

Fra: Forebyggelse USA
Hovedbillede af Emily Rochotte
Emily Rochette

Freelance skribent

Emily Rochotte er freelanceskribent og social media manager, der dækker livsstil, rejser og bryllupsindhold.