8 geniale Aldi have specialkøb

instagram viewer

Hold frugter og grøntsager trivelige med dette plante-pop-up cover. Kan købes for £9,99, den har et smart lynlås adgangspanel til problemfri vanding og pleje. Du får lækre produkter på ingen tid.

KOMMER SNART

"Med et slankt moderne og minimalistisk design er denne Gardenline Square Fire Pit en fantastisk tilføjelse til nætterne tilbragt udendørs i vintermånederne forude," siger Aldi.

'Pust nyt liv i dine udendørs områder med denne bålplads, den perfekte måde at skabe en dejlig varm og hyggelig aften gennem de koldere nætter.'

KØB NU

Havehandsker klar! Aldi sælger også dette mini trædrivhus (£69,99), perfekt til mindre udendørs rum og balkoner. Den har tre justerbare opbevaringshylder, to løftelåg og fås i både naturligt træ eller smart grå. Hvad skal du dyrke i foråret?

KØB NU

Nyd din morgenkaffe (eller aftendrink) med denne bambuseffekt bistro sæt. Bordet og stolene er pulverlakerede, rust-, vejr- og UV-bestandige, mens glasbordpladen vil tilføje en moderne finish til dit rum.

KØB NU

Læn dig tilbage med stil med Aldis slanke reb-effekt

insta stories
havesofa sæt, kan købes nu. Den er enkel at sætte sammen og kommer med en behagelig skumkerne, stor hjørnesofa, der passer til seks, firkantet sofabord og to skammel.

KØB NU

Tæller du dagene ned, indtil du kan spise udendørs igen? Det er vi også, og derfor har vi fået øje på Aldi's Kamado BBQ (399,99 £). Ideel til kød og grøntsager, den har tykke keramiske vægge til at holde på varmen og praktiske hjul til at flytte den rundt.

KØB NU

Dette kuppeldrivhus, designet med små rum i tankerne, er perfekt til at beskytte planter mod ekstremt vejr. Let at samle, det giver et forbedret miljø til at dyrke dine egne økologiske frugter og grøntsager.

KOMMER SNART

Hold kulden i skak på de klare sommernætter med Aldis praktiske udendørsvarmer. Tilgængelig for 44,99 £, den har et slankt design og er nem at samle.

KØB NU

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.


Lisa Joyner er Senior Digital Writer hos House Beautiful UK og Country Living UK, hvor hun har travlt med at skrive om hjemmet og interiør, havearbejde, hunderacer, kæledyr, sundhed og velvære, landskabsnyheder, inspiration til små rum og de hotteste ejendomme på markedet.