Geoffrey Zakarian Køkkengrej 2022: Køb jernkokkens nye linje

instagram viewer

Nogle af bedste køkkenredskaber er dem, der er udviklet i fællesskab af kokke, så du kan forstå vores begejstring for dagens lancering af Iron Chef Geoffrey Zakarians nye køkkengrej-kollektion med internet-favoritmærket Dash. Den kendte kok blev et kendt navn for mere end ti år siden, da han blev kronet Den næste jernkok og er siden blevet et stort navn på Food Network.

Selvom du ikke kan lide dig selv som kok, kan du stadig piske et par lækre retter sammen med Zakarians seksdelte serie – som inkluderer to knive, en non-stick grill topper, en wok, en pande og en dyb stegepande (til salg i dag for kun $42). Alt det væsentlige, hvis du spørger os. Fik vi nævnt, at det hele sælges på Amazon? Plus, du kan score de fleste af brikkerne med en stor rabat i løbet af Amazons Prime Early Access-udsalg, som slutter i morgen.

geoffrey zakarian
Dash

Plus, foodie kunne ikke have valgt et bedre mærke at samarbejde med end Dash, som bærer ethvert brugervenligt værktøj, redskab og apparat, der vil begrænse antallet af måltider, du bestiller i. Der er også noget charmerende retro over Dash-æstetikken, som vi ikke kan modstå, så vi vil absolut bestille ikke én, ikke to, men alle seks stykker i Zakarians stilfulde sæt.

insta stories

Ikke overraskende er Zakarian by Dash ikke kokkens første samarbejde med mærket. I 2016 lancerede han Zakarian Pro til hjemmet som solgte mere end en million produkter. Så det var kun et spørgsmål om tid, før de to madlavningsgiganter slog sig sammen endnu en gang.

stregjern kok
Dash

"Jeg er spændt på at fortsætte mit partnerskab med Dash ved at udvide kollektionen med lanceringen af ​​Zakarian by Dash," fortæller han Smukt hus. "Denne innovative kollektion giver hjemmekokke muligheden for at skabe måltider af restaurantkvalitet ved hjælp af køkkengrej, der forbedrer deres færdigheder."

Se hele kollektionen nedenfor, og opgrader dit køkken, før disse must-haves bliver udsolgt!

Køb Zakarian af Dash Now
2-delt skæreknivesæt
Zakarian by Dash 2-delt skæreknivesæt
$30 hos Amazon
Kredit: Dash
Nonstick støbejernswok
Zakarian fra Dash Nonstick Cast Iron Wok
$108 hos Amazon
Kredit: Dash
Nonstick støbejern dyb pande
Zakarian By Dash Nonstick Støbejern Dyb Skillet
$110 hos Amazon
Kredit: Dash
Gyngende kokkekniv
Zakarian fra Dash Rocking Chef Knife
$35 hos Amazon
Kredit: Dash
Nonstick støbejern grill topper
Zakarian fra Dash Nonstick Cast Iron Grill Topper

Nu 17% rabat

$75 hos Amazon
Kredit: Dash
Nonstick støbejernspande
Zakarian fra Dash Nonstick Cast Iron Pan
$90 hos Amazon
Kredit: Dash

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hus smukt Housebeautiful Lettermark logo
Jessica Cherner

Jessica Cherner er House Beautifuls associerede shoppingredaktør og ved, hvor man kan finde de bedste høj-lave stykker til ethvert værelse.