50 gaver til svigermor 2023

instagram viewer

En af mine yndlingsgaver, som jeg gav min svigermor, var en bog, hun kunne arbejde på hele året for at dele sin livshistorie med sine børnebørn. Hver uge får hun spørgsmål og mulighed for at uploade billeder, og sidst på året bliver alle hendes minder lagt i en bog, som vi alle kan sætte os ned og læse sammen.

Her er et valg til svigermor, der elsker puslespil (og te!). Det 500 brikker puslespil indeholder antikke tekopper, ure og søde sager.

Når hun gør sig klar til at sætte sig ned og meditere, a lysestage i træ kan få øjeblikket til at føles ekstra specielt. Hver søjle er lavet i hånden, så hver holder er unik.

Overrask hende med et sødt sæt mini madlavning nødvendigheder. Den indeholder to ekstra jomfruolivenolier, en balsamicoeddike og en champagneeddike - hver i en 100-milliliter flaske.

Emma Bazilian er forfatter og redaktør, der dækker indretning, markedstendenser og kultur. Hun har meget stærke følelser omkring vævsbokse og mener, at alt er bedre med slid.

Kelly Allen er den nuværende Associate Editor på

insta stories
Smukt hus, hvor hun dækker design, popkultur og rejser til digital og trykt magasin. Hun har været med holdet i næsten tre år, deltaget i branchearrangementer og dækket en række emner. Når hun ikke ser alle nye tv-serier og film, gennemser hun vintagebutikker, beundrer hotelinteriør og vandrer rundt i New York City. Hun har tidligere arbejdet for Lækkert og Kosmopolitisk. Følg hende videre Instagram.

Angela Belt er den bidragende assistent Shopping Editor hos House Beautiful. Hun er også indretningsarkitekt og er vært for sin egen podcast, The Mood Board. Når det kommer til design, er hun en værdsat ekspert, og noget af hendes arbejde vises også i HGTV, Better Homes & Gardens, The Washington Post og mere.