Hus Smukke Lancering Bæredygtig Bambus Persienner Med Hillarys

instagram viewer

venetiansk persienner er en fast bestanddel af det moderne hjem, blødgør vores opholdsrum, introducerer farve og tekstur, filtrering naturligt lys, og være med til at indramme og fremhæve vores vinduer og udsigten udover.

Det Smukt hus hold er af den enstemmige opfattelse, at et værelse er ufuldstændigt uden et eller andet velovervejet vindue behandlinger, og vores fantastiske nye bambus persienner er blevet en af ​​vores mest populære kollektioner til dato.

Eksklusivt tilgængelig på Hillarys, serien omfatter seks naturlige finish designet som en overkommelig og bæredygtige tilføjelse til det moderne hjem

'Bambusens bæredygtige egenskaber gør det til den perfekte mulighed for persienner. Det er et virkelig stærkt materiale og har en utrolig levetid, siger Sarah Keady, Style and Interiors Director hos Smukt hus.

hus smukke bambus persienner på Hillaryspinterest ikon
Hus Smukke bambus persienner på Hillarys
Hillarys

Let, holdbart og alsidigt, bambus er et naturligt bæredygtigt materiale til persienner, der vil stå tidens tand. Vores persienner har en træstruktur og fås i seks stilfulde børstede og farvede finish.

insta stories

Bambus kort fortalt:

  • Bambus kan vokse til fuld størrelse på kun tre til fire måneder sammenlignet med standardtræer, der kan tage 30+ år. Det kan høstes hvert år, hvilket giver en overflod af bæredygtigt materiale.
  • I modsætning til et træ regenererer bambus fra sine rødder, så der er ikke behov for genplantning.
  • Bambus kaldes ofte 'grønt stål' for dets alsidighed og styrke.
  • Bambus har en naturlig antibakteriel egenskab.
  • Bambusen vi bruger i vores kollektion er etisk fremskaffet og opbevaret i genbrugsemballage.
4 måder at reducere din energiregning i efteråretpinterest ikon
Hus Smukke bambus persienner på Hillarys
Hillarys

Vores bambusgardiner er designet med tyndere lameller, hvilket betyder en mindre stak og et bedre udsyn når persiennen er hævet – en praktisk stilfuld løsning til lys- og privatlivskontrol i hele hjem.

Velegnet til ethvert rum, vi elsker især udseendet af Glacier hvide bambusgardiner i en moderne landkøkken, den naturlige honning i en humørfyldt skovgrøn hjemmekontor, og den lyse Seashell-finish i en neutral, Scandi-inspireret stue.

Hele kollektionen kan købes nu på Hillarys.

Følge efter Smukt husInstagram.