Den nye Our Place Dinnerware Collection 2022 starter ved kun $30

instagram viewer

Vores sted, den Internet-favorit mærke kendt for at skabe fantastiske multifunktionelle stykker, er tilbage til en større lancering, du bør være opmærksom på. Ud over det åh-så-populære Panorer altid eller den Perfekt Pot, der kommer en helt ny porcelænskollektion til fans i dag!

Det er et uventet utroligt økosystem af retter, skåle, krus, og kopper som kombineret kan gå sammen for fuldstændig at transformere den måde, du spiser sammen med dine venner, værelseskammerater eller familie på. Our Place har udgivet stykker, der giver dig mulighed for at nyde madoplevelsen fra start til slut med enkelhed og stil i tankerne.

fuld samling mix og match stablet
Vores sted

Der er en bred vifte af produkter, herunder en letvægts, Nat + Dag karaffel med en koldbrygningsinfuser til en sæt Demi plader ideel til de desserter til sidst på aftenen, du har lyst til. Oven i det tager linjen det praktiske til næste niveau, da tallerkenerne fungerer som låg til dine skåle, så du nemt kan overføre din mad fra bordet til køleskab uden at lave rod. Alt i alt er det

insta stories
Tupperware og smukke daglige hæfteklammer, du ikke kan gå galt med. Desuden, hvis du har begrænset plads, kan disse Our Place-valg stables og forhindrer rod i dine skabe. Det er en arbejdshest af en samling, du kan forvente at have i årevis, især da genstandene tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn.

Nu er efteråret her og det helligdage er på vej, er der ikke noget bedre tidspunkt at begynde at få fat i disse snart udsolgte, must-buys på din liste. Vi garanterer, at det aldrig har været så nemt at dække bord og opbevare madrester. Bliv ved med at rulle efter vores førsteklasses valg, og gør dig klar til den enkle opgradering, der gør en stor forskel i dit køkken!

Shop Our Place Dinnerware Collection
Fuld plader
Vores sted fulde tallerkener
$60 hos vores sted
Kredit: Vores sted
Midi plader
Vores Place Midi-plader
$50 hos vores sted
Kredit: Vores sted
Midi skåle
Vores Place Midi Bowls
$60 hos vores sted
Kredit: Vores sted
Night + Day briller
Vores sted nat + dag briller
$50 hos vores sted
Kredit: Vores sted
Saml fade
Vores sted Saml fade
$65 hos vores sted
Kredit: Vores sted
Lad os grave i spillet
Vores sted Lad os grave i spillet
$35 hos vores sted
Kredit: Vores sted

Følg House Beautiful videre Instagram.

Hus smukt Housebeautiful Lettermark logo
Angela Bælte

Angela Belt er den bidragende assistent Shopping Editor hos House Beautiful. Hun er også indretningsarkitekt og er vært for sin egen podcast, The Mood Board. Når det kommer til design, er hun en værdsat ekspert, og noget af hendes arbejde vises også i HGTV, Better Homes & Gardens, The Washington Post og mere.