De mest populære sofaer i 2023

instagram viewer

Indtager topplaceringen takket være dens meteoriske stigning på Google er bouclé sofa – og denne popularitet viser ingen tegn på at aftage i 2023 med en stigning på 180 procent i de sidste 12 måneder. Omfavn naturlige og neutrale materialer med denne super hyggelige siddemulighed. Det nubby-materiale giver en god balance mellem varme, hygge og tekstur, perfekt til en stue.

Det Engelsk sofa med rullearm er kendetegnet ved en lav ryg og rullede arme, og dette hjemlige design kan tilføje et countrycore-touch til ethvert rum eller hjem. "Stilen blev populær i det 19. århundrede og er tydeligvis på vej tilbage, efterhånden som hyggelig æstetik genindtræder i mainstream," siger Lucy Ward, Brand Director for Vinterior.

Gå efter et opdateret twist til klassikeren ved at vælge et stof som fløjl. Vi kan ikke få nok af denne græskarkrydderifarve.

Takket være dens karakteristiske tandpasta-inspirerede form er den Togo sofa er forblevet en kultklassiker, hvor sofadesignet fra 60'erne nyder en genopblussen på Instagram. Google-søgeforespørgsler er steget med 60 procent det seneste år. Visuelt slående og med et slouchy look ser denne sofastil lige så imponerende ud i mørkere nuancer, varme neutrale eller dristige lyse farver.

insta stories

Vi ved, hvor meget plads der er til en præmie, så det er måske ikke overraskende små dobbelt sovesofaer er i stigning. Google-søgninger er steget med 50 procent det seneste år. Sovesofaer tilbyder en praktisk to-i-én løsning - du kan slappe af og underholde i din lounge, men også rumme gæster, når og når det er nødvendigt.

Er der nogen overraskelser her? Klassikeren chesterfield sofa – populariseret i midten af ​​det 19. århundrede og betragtet som et statussymbol på klasse og luksus – topper listen over den mest populære sofastil. Vi er en fast favorit, og vi elsker dette moderne twist på et tidløst design med en lav knappet ryg og drejede ben.

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.