Amazon Dash Button gør det lettere at bestille dine mest brugte husholdningsartikler

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Det er ved at blive meget lettere at genbestille dine mest brugte husholdningsartikler, alt takket være Amazon.

Hvordan? Godt, Amazon's Dash Button udvides i Storbritannien, og antallet af tilgængelige mærker er over 65. Nye mærker omfatter nu Duracell, Tassimo, Joseph Joseph, Glade, Heineken og Mr. Muscle.

Amazon's Dash Button er tilgængelig for 4,99 £ og er en Wi-Fi-tilsluttet enhed, der gør det lettere at shoppe med 1 klik på tværs dit hjem, så du kan bestille og genbestille dine yndlingsprodukter, når og når du har brug for det, alt sammen med et enkelt tryk på en knap.

Amazon Dash -knap - Duracell

Amazon

Amazon Dash Button - Glade og Wellman

Amazon

'Kunderne elsker bekvemmeligheden ved Dash Buttons,' sagde Jorrit Van der Meulen, Vice President Devices hos Amazon. 'Feedback har været enormt positiv, og vi hørte også højt og tydeligt, at kunderne ønskede flere mærker og flere produkter på tværs af flere detailkategorier.'

Dash Buttons blev eksklusivt for Prime -medlemmer lanceret i Storbritannien sidste år, og siden har London, Manchester og Edinburgh været førende med de fleste ordrer.

E-handelsvirksomheden har også afsløret, at husholdningsartikler, herunder toiletrulle, kattefoder, vask kapsler, kattegrus, opvaskemaskintabletter og babyservietter er blevet de mest populære varer, der er købt via Dash Knapper.

Amazon Dash -knap - Ariel

Amazon

De 10 mest populære mærker er:

  1. Andrex
  2. Afslut
  3. Ariel
  4. Gillette
  5. NESCAFÉ Dolce Gusto
  6. Listerine
  7. Fe
  8. Dettol
  9. Whiskas
  10. Lenor
Amazon Dash -knap - Andrex

Amazon

Det Dash -knap blev profileret i 2016 Amazon.co.uk Trends Report som en smart hjem gadget populær i hjemmet. Selve enheden leveres med et genanvendeligt klæbemiddel og en aftagelig krog til at hænge, ​​klæbe eller placere den, hvor det er passende.

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.