Interior Design Masters: Ry Elliott Exit Interview

instagram viewer

Vi er nu halvvejs gennem serie fire af Interior Design Mastershvor de resterende seks deltagere – Temi, Tom, Peter, Monika, Jack og Ry – rejste til det elegante kurbyen Harrogate, North Yorkshire for at arbejde deres magi på tre uafhængige butikker, der har brug for en ansigtsløftning.

Opdelt i hold på to med et budget på £3.000 hvert projekt, fik Temi og Tom Westmorland, en familievirksomhed med speciale i fåreskindstæpper og hjemmesko, Peter og Monika fik Owl Store, der sælger trendy mode/homeware, og Jack og Ry havde udfordringen med at bringe en dameskobutik, Daniel, slå op til dato.

Ry Elliott, 28, fra Dartford, Kent, som var projektleder, kæmpede med opgaven fra dag ét. Selvom hans holdkammerat, antikvitetshandler Jack, gav ham selvtillid, krøllede Rys enorme vinduesudstillingskasser sammen under overdommerens kontrol Michelle Ogundehin og hendes gæstedommer, butiks-entreprenør, Ross Bailey. Det resulterede i, at Ry befandt sig i sofaen for første – og sidste gang.

I et eksklusivt interview med

insta stories
Smukt hus, Ry fortæller os den pinlige sandhed om at være på kamera, og hvorfor han tipper Jack eller Tom for at vinde.

Ry, din første gang i sofaen var din sidste. Hvordan har du det med det?

Det er sjovt, fordi jeg var spændt på endelig at få feedback. Når du ikke er på sofa du ved ikke hvordan du har det. Du er flad, du bare fortsætter. Så dette var min første og eneste feedback. Da vi ventede på at gå ind i Michelles studie til sidst, tænkte jeg, at jeg måske skulle afsted. Jeg havde en mavefornemmelse den sidste dag i Harrogate.

interiørdesign masters serie 4, afsnit 4pinterest ikon
BBC

Men damesko, hvor svært var det?

Jeg ved ikke, hvad kvinder vil have i deres skobutikker. Jeg spurgte min mor, men hun hader at shoppe, så måske var hun ikke den bedste person at spørge. Hun sagde bare 'noget nemt at hente og vælge', så det var ikke en enorm mængde hjælp. Jeg tror, ​​at dette helt klart var den første, hvor jeg følte, at jeg var ude af min dybde. Den første dag kæmpede jeg virkelig. Jack er fantastisk og så positiv, men det var absolut den hårdeste til dato.

Den aften var Alan Carr på hotellet og havde drinks med alle, men jeg nåede til det punkt, hvor jeg tænkte: 'Jeg tager lige et brusebad og går i seng.' Jeg var ikke mig selv.

interiørdesign masters serie 4, ry's skobutik makeoverpinterest ikon
BBC/Banijay

Du indrømmede at være 'absolut rædselsslagen'. Hvad skræmte dig så meget?

Jeg tror, ​​det var det ukendte, jeg mærkede det bare ikke. Hvis du er en lead designer, har du automatisk et mål på ryggen. Jeg vidste, at det ville blive mig eller Monika [at blive elimineret], men jeg var mere nervøs end hende.

interiørdesign masters serie 4, ry's skobutik makeoverpinterest ikon
BBC/Banijay
interiørdesign masters serie 4, ry's skobutik makeoverpinterest ikon
BBC/Banijay

Inspirerede Alan dig ikke med sine stjernespring?

Stjernen hopper?! Det havde jeg ikke forventet. Det var så sjovt, alle grinede. Men det, man ikke kan se på fjernsynet, er alle de mennesker, der ser på, hele besætningen bag os og alle de mennesker, der går forbi. De må have undret sig over, hvad vi lavede. Det fik mig dog til at føle mig godt og levende. Det er meget overvældende at være med i showet, men da Alan kommer ind, er der ikke noget manuskript til, han rocker bare ud, han gør bare sit.

Var det svært at skulle være leder og ansvarlig?

Jeg tror bestemt, det har hjulpet mig med at gå efter det, jeg vil. Hele konkurrencen har fået mig til at se tingene lidt anderledes og ikke være så bange. Et vendepunkt for mig var i sidste uge på hotellet. Jeg tænkte, jeg kan gør dette. Jeg lænede mig meget op af Jack – han elsker glamouren. Jeg er mere rolig og afdæmpet.

ry, interiørdesign masters serie 4pinterest ikon
BBC/Banijay

Hvor har du/Jack hentet den smukke kyssestol fra?

Det var Facebook Marketplace. Jack fandt det. Jeg tog til hans hus i Norfolk og gik helt vild på vejen dertil, men vi havde en brainstorming-dag, og det var da, vi kom med alle idéerne og begyndte at finde ting.

Jack er fantastisk – hvis du har et møbel i tankerne, vil han kunne finde det. Kyssestolen var £200, så det var slet ikke så meget. Vi forsøgte at spare så mange penge som muligt. Det var det samme med det massive kabinet. Vi skulle hente den, og den kunne ikke passe i varevognen, så vi kørte to ture.

interiørdesign masters serie 4, ry's skobutik makeoverpinterest ikon
BBC/Banijay
interiørdesign masters serie 4, afsnit 4pinterest ikon
BBC

Hvad var dit yndlingsskema i serien?

Jeg elskede virkelig uge et, at lave det morgenmadsbar til lejligheden. Og i sidste uge, hotelordningen, var jeg så glad for det – min sengegavl, mine gardiner, som jeg selv syede, og jeg aldrig havde lavet gardiner før, og min skydedør. Det, der virkelig er rart, er at have alle de handler til rådighed for at hjælpe. Du har en vision i dit hoved, og de får det til at ske.

indretningsmestre med alan carr s4, rypinterest ikon
Ben Cross

Fortæl os en ting, der foregår bag kulisserne, som vi måske ikke ved?

Det er ved at vænne sig til kameraerne. Der er så mange kameraer på os, hele tiden, og alle lytter med. Jeg siger dig, jeg kunne ikke gå på toilettet og tro, at folk lyttede til mig [fordi jeg blev mikset op], så jeg måtte vente hele dagen. Det var en ny oplevelse, det har jeg aldrig haft før.

Hvem er dit tip til at være i finalen?

På dette tidspunkt føler jeg, at enten Jack og Tom, begge har været meget konsekvente. Jack vil jeg sige er meget elegant, han bringer historisk glamour til blandingen, hans periodedesign, han gør det på en moderne måde, og han kan bogstaveligt talt alt – og han er virkelig god til gør-det-selv.

Tom er meget velovervejet, meget betænksom, meget moderne fra midten af ​​århundredet med et nutidigt twist og har det virkelig dejlige, subtile præg.

Alle af dem er dog fantastiske. Dette er det bedste, der er kommet fra showet, vores venskab. Det er en konkurrence i sidste ende, men vi kan alle virkelig godt lide hinanden. Vi tog alle for nylig på ferie til Cotswolds – undtagen Charlotte, som lige har fået en baby, og jeg skal snart over til Belfast for at se Peter.

indretningsmestre med alan carr serie 4 deltagerepinterest ikon

Serie fire deltagere

BBC/Darlow Smithson Productions/Ben Cross

Hvad planlægger du at gøre nu?

Jeg har lanceret min egen indretningsvirksomhed, Ry Interiør, baseret i Dartford, Kent og London. Forretningen er ved at tage fart, især siden showet gik i luften.

• Interior Design Masters med Alan Carr, serie fire, sendes klokken 20 hver tirsdag på BBC One. Du kan også komme efter BBC iPlayer.

Følge efter Smukt husTikTok og Instagram.


Farveredigering
Skaktern pude
Skaktern pude
£25 hos John Lewis
Kredit: John Lewis & Partners
Delaney Taper lysestage
Delaney Taper lysestage
£16 hos Anthropologie
Kredit: Anthropologie
Cecily Woven Scalloped Yellow Wool & Bomuld tæppe
Cecily Woven Scalloped Yellow Wool & Bomuld tæppe
150 £ hos Oliver Bonas
Kredit: Oliver Bonas
Archie lænestol
Archie lænestol
199 £ hos Marks & Spencer
Kredit: Marks & Spencer
Tekstureret Bakke Top Orange Sidebord
Tekstureret Bakke Top Orange Sidebord
£95 på Rockett St George
Kredit: Rockett St George
Cabana Stripe Cushion ForestBlue
Cabana Stripe Pude Skov/Blå
£49 hos Heal's
Kredit: Heal's
Håndmalet abstrakt terracotta kande
Håndmalet abstrakt terracotta kande
£42 hos roseandgrey.co.uk
Kredit: Rose & Grey
Colette Textured Boucle Puf, Sennep
Colette Textured Boucle Puf, Sennep
290 £ på sazy.com
Kredit: Sazy
Hovedbillede af Jayne Dowle
Jayne Dowle

Freelance bolig- og ejendomsskribent

Jayne har specialiseret sig i rådgivningshistorier til magasinet House Beautiful og skriver om en bred vifte af emner, lige fra havearbejde og gør-det-selv til rydderi og mindfulness. Med base i Yorkshire har hun for nylig renoveret et hus fra 1920'erne, hvor hun bor med sin familie.