Woolworths vil gøre et chok tilbage til den britiske high street?

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Kunne den populære detailkæde Woolworths få et chok tilbage til den britiske hovedgade?

Forhandleren lukkede dørene for godt i januar 2009, næsten 100 år efter den første butik åbnede i Liverpool, men nu Tony Page, den tidligere direktør for mærket, har store forhåbninger om et tilbagevenden og har henvendt sig til Shop Direct for at købe navnet tilbage.

Woolies var berømt for sin pick n 'mix og solgte alt fra papirvarer til elektronik og skoletøj. Det var en butik for mange husstande, og dets chokdød på det tidspunkt betød, at det blev et af de mest profilerede ofre for den globale kreditknæk og recession.

'Jeg er stadig følelsesmæssigt knyttet til det,' sagde hr. Page Daily Star Online, 'Jeg tror stadig, at det har en rolle i fremtiden.'

Shoppere går forbi en Woolworths -butik

BEN STANSALL/AFP/Getty Images

Efter at have gået i administration i 2008 forsøgte Mr Page at købe Woolworths, men hans bud blev overtrumfet af Shop Direct - virksomheden bag Littlewoods og Very. Shop Direct ejer rettighederne til Woolworths, og de drev Woolies som en online butik, inden de lukkede den seks år senere.

insta stories

Mr Page sagde til avisen: 'Jeg har kontaktet Shop Direct og sagt "du bruger ikke mærket mere, ville du overveje at give det til en, der ville?"

'De har taget hjemmesiden ned, så jeg er nu nysgerrig efter, hvad der kan ske næste gang, fordi jeg stadig synes, at mærket har en vis hensigtsmæssighed på trods af, hvad der skete tidligere.

'Jeg føler, at hvis mærkenavnet var tilgængeligt, ville det stadig være en mulighed for at bringe det tilbage (til vores hovedgader),' tilføjede han. 'Jeg tror stadig absolut, at det stadig ville være en fysisk forhandler.'

Vil du gerne se Woolworths tilbage på hovedgaden?

Få inspiration, ideer og råd, uanset hvor du er! Følg os på Facebook: Hus Smukt UK | Pinterest: Hus Smukt UK | Twitter: @HB | Instagram: @husbeautifuluk

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.